ροή ειδήσεων

Μάνος Κόνσολας: «Η εθνική συνείδηση είναι προϋπόθεση όλων»



Η δήλωση του τίτλου ανήκει στον βουλευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Μάνο Κόνσολα που πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο, 27/1, επίσκεψη στη Σάμο συνοδευόμενος από επιτελείο κομματικών στελεχών. Ο Μάνος Κόνσολας είναι τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος, αλλά και υπεύθυνος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου της Ν.Δ. Το πρωί συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο, τον δήμαρχο κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο και στη συνέχεια είχε επαφές με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς στο Επιμελήτηριο Σάμου.


Από αριστερά: Κ. Κούρταλης, Κ. Αδαμοπούλου, Π. Παπαγεωργίου, Μ. Κόνσολας, Σ. κονταδάκης, Ν. Στεφανής, Ι. Καραγιάννη


Το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. όπου αναφέρθηκε στο μακεδονικό ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι «η εθνική συνείδηδη είναι προϋπόθεση όλων».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ που από 1ης Ιανουαρίου (με εξαίρεση 6 μηνών, έως το τέλος Ιουνίου, για τη Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο), τέθηκε σε ισχύ για τα υπόλοιπα νησιά του βορειανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανυπαρξία πολιτικής τα 3 τελευταία χρόνια, σημειώνοντας ότι το κυβερνών κόμμα έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Τόνισε ότι από τον Νοέμβριο του 2014 ο κ. Τσίπρας έχει προσθέσει βάρη 100 δισεκατομμυρίων ευρώ και στο θέμα διαχείρισης του μεταναστευτικού έχει μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο Hot Spot!

Να σημειωθεί ότι ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, γενικός γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ., που συνοδεύει τον κ. Κόνσολα, ανέφερε ότι πρέπει να βρίσκονται σε εκλογικό συναγερμό οι οργανώσεις του κόμματος.

Τα άλλα στελέχη που συνοδεύουν τον Μάνο Κόνσολα είναι οι Μιχάλης Δεμέστιχας, πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Β. Αιγαίου, Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, αναπληρώτρια γραμματέας Οργανωτικού Αιγαίου και ο Κωνσταντίνος Κούρταλης, τομεάρχης Σάμου της Ν.Δ. Τέλος, τον κ. Κόνσολα στις επισκέψεις και επαφές του συνοδεύουν ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου Πάρης Παπαγεωργίου, η πρόεδρος της Τ.Ο. Καρλοβάσου Ιωάννα Καραγιάννη και οι πολιτευτές του κόμματος Μάνος Λογοθέτης και Νίκος Στεφανής.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *