ροή ειδήσεων

Το δημοτικό συμβούλιο Χάλκης καταγγέλλει τον δήμαρχο για την απομάκρυνση γιατρού



ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  <ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ>

ΑΘΗΝΑ

Υπ’ όψιν :
Του Προέδρου κ. Ν. Κανάκη.
Της Γεν. Διευθύντριας κ. Ε. Θάνου.
Των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, κ. Γεν. Διευθύντρια και κ. & κ. Σύμβουλοι,

Με μεγάλη μας λύπη και τεράστια απογοήτευση, πληροφορηθήκαμε πριν λίγες ημέρες ότι αποφασίσατε να διακόψετε την συνεργασία σας με τον εξαιρετικό γιατρό συνεργάτη σας κύριο Στέφανο Βλατάκη.

Επειδή συμπεραίνουμε ότι η απόφαση σας αυτή είναι αποτέλεσμα της απαράδεκτης και συκοφαντικής συμπεριφοράς του Δημάρχου Χάλκης απέναντι στον γιατρό, επανερχόμαστε προκειμένου να σας παρουσιάσουμε την αλήθεια γύρω από το θέμα αυτό και να σας βοηθήσουμε να διορθώσετε την εντελώς λανθασμένη απόφαση που πήρατε, βασιζόμενοι στην παραπληροφόρηση του Δημάρχου.

Ο συνεργάτης σας ιατρός κύριος Στέφανος Βλατάκης από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Χάλκη εργάστηκε με ένα εξαιρετικά συστηματικό και αξιέπαινο τρόπο, τόσο σε σχέση με τα ιατρικά του καθήκοντα, όσο και μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας του να αναβαθμίσει τελείως το παραμελημένο από το Δήμο και τον συγκεκριμένο Δήμαρχο ιατρείο, που έμοιαζε ως παραμελημένη αποθήκη.

Λόγω ακριβώς αυτής της πολύπλευρης προσφοράς του, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους κατοίκους της Χάλκης και απετέλεσε τον κύριο μοχλό για να εκτιμηθεί σε βάθος και η μεγάλη συνεισφορά της οργάνωσής σας.

Την βαθιά αυτή αγάπη και εκτίμηση των κατοίκων της Χάλκης προς τον γιατρό κ. Στέφανο Βλατάκη, καθώς και την τεράστια ευγνωμοσύνη τους προς την οργάνωση σας, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι, οι εκπρόσωποι σας που επισκέφθηκαν το νησί μας το Αύγουστο του 2017.

Οι κάτοικοι της Χάλκης για πρώτη φορά επί δεκαετίες αισθάνθηκαν μία πρωτοφανή εμπιστοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη που προσέφερε το ιατρείο της Χάλκης, που βασίζονταν στις εξαιρετικές ιατρικές υπηρεσίες του γιατρού και στην ολοκληρωμένη κάλυψη των υγειονομικών αναγκών που προσέφερε η οργάνωση σας.

Αυτή την εξαιρετική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει η οργάνωση σας στην Χάλκη και τους κατοίκους της, κινδυνεύετε να αμαυρώσετε και διαλύσετε, με την απόφαση που πήρατε να αποπέμψετε τον γιατρό κύριο Στέφανο Βλατάκη, βασιζόμενοι στις συκοφαντίες και την παραπληροφόρηση ενός παραπαίοντος πολιτικά Δημάρχου και σε πληρη αντίθεση και αναντιστοιχία με τα αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της Χάλκης, εκτός όπως φαίνεται του Δημάρχου και ελαχίστων περί αυτόν, που κινούνται από προσωπικά κίνητρα.

Ο γιατρός κύριος Στέφανος Βλατάκης έγινε στόχος της εκδικητικής μανίας του Δημάρχου, από τη στιγμή κατά την οποία ζήτησε από τον Δήμο τα αυτονόητα.

Με επιστολή του προς τον δήμαρχο παρακάλεσε να πραγματοποιηθούν ορισμένες άκρως χρήσιμες για τους κατοίκους δράσεις, όπως η κατασκευή μιάς ράμπας δίπλα στο ιατρείο, στον κοινοτικό δρόμο, για να ανεβοκατεβαίνουν ευκολότερα τα καροτσάκια των ασθενών, να υπάρξουν ορισμένες πινακίδες σε συγκεκριμένα μέρη του οικισμού για να βοηθούν τους Έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες του νησιού να βρίσκουν εύκολα το ιατρείο όταν το χρειάζονται, να υπάρξει μία πρόσθετη παροχή προς τους αγροτικούς γιατρούς, προκειμένου να κάνει την Χάλκη πιο ελκυστική προς αυτούς, ως χώρο πραγματοποίησης του αγροτικού τους και επίσης ζήτησε να υπάρξει μία πρόταση από τον Δήμο προς τον διευθυντή της παιδιατρικής του ΠΕΔΥ Ρόδου κύριο Ντίνο Καστελοριζιό, γιά να έρχεται μία φορά το μήνα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και να εξετάζει τα παιδάκια της Χάλκης δωρεάν.

Στις ανωτέρω προτάσεις του, ο Δήμαρχος αδιαφόρησε πλήρως μη υλοποιώντας καμμία, σε πλήρη αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο Δήμαρχο που θα ήταν ευτυχής να είχε στον τόπο του ένα τέτοιο χρησιμότατο γιατρό και άνθρωπο.

Τελικά οι πινακίδες στήθηκαν με χρηματοδότηση τη οργάνωσής σας, η ράμπα δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί, και η πρόταση για την επίσκεψη του κυρίου Καστελοριζιού στο νησί μας, πραγματοιήθηκε εν τέλει στις 15/12/2017 από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χάλκης κ. Ασκληπιό Μαρκάκη, μετά από προσωπική παρέμβαση του κ. Βλατάκη προς τον κ. Καστελοριζιό.

Μπροστά στην πλήρη αδιαφορία του Δημάρχου για το ιατρείο και εκτιμώντας οι κάτοικοι της Χάλκης την μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά του γιατρού κύριου Στεφάνου Βλατάκη, προσφέρθηκαν αρκετοί, ώστε να καλύψουν ιδιωτικά τις δαπάνες για την αναβάθμιση του ιατρείου Χάλκης.

Έτσι είδαμε όλοι με μεγάλη μας ικανοποίηση να πραγματοποιούνται σημαντικές δραστηριότητες αναβάθμισης του ιατρείου, με χρηματοδότηση των κατοίκων και εποπτεία του γιατρού, όπως η εσωτερική ανακατασκευή όλων των χώρων και ο ελαιοχρωματισμός τους,η εξωτερική ανακατασκευή και ο ελαιοχρωματισμό της εισόδου και του προαυλίου του ιατρείου, η κατασκευή χώρου φαρμακείου,οι επισκευές και οι ελαιοχρωματισμοί όλωντων χώρων εξέτασης και παραμονής των ασθενών,η πλήρης ανακατασκευή της τουαλέτας του ιατρείου, των αποθηκευτικών χώρων κλπ.

Φυσικά δεν θα πρέπει να υποθέσετε ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος αδιαφόρησε μόνο για το ιατρείο.

Την ίδια αδιαφορία και ανικανότητα έχει επιδείξει και για πλείστες άλλες εξαιρετικά αναγκαίες και χρήσιμες γιά το νησί μας δραστηριότητες όπως, η επί πέντε χρόνια παράνομη εναπόθεση των σκουπιδιών της Χάλκης στην βρωμερή χωματερή που ο ίδιος δημιούργησε δίπλα στον οικισμό, αδιαφορώντας πλήρως για τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, η πλήρης ανυπαρξία σχεδίου και δράσεων για την προβολή του νησιού μας στις σημαντικές τουριστικές εκθέσεις ανά την Ευρώπη, για την προβολή της τουριστικής δραστηριότητας της Χάλκης και ιδιαίτερα την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού, που τόσο έχουμε ανάγκη γιά την υποστήριξη της τουριστικής μας δραστηριότητας, κατά τους μήνες εκτός Ιουλίου και Αυγούστου, την πλήρη ανυπαρξία προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της Χάλκης, τη πλήρη ανυπαρξία Δημοτικών σχεδίων και προγραμμάτων υποστήριξης των επαγγελματιών, τόσο των υπαρχόντων αλλά και ιδιαιτέρως των νέων, η απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου υποβοήθησης και υποστήριξης των πολυτέκνων και ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών και πλείστες άλλες παραλήψεις και αδιαφορίες, που καταδεικνύουν τη γενικότερη αδιαφορία, ανικανότητα και ανυπαρξία διοίκησης του Δημου Χάλκης από τον Δήμαρχο και όχι μόνο το πρόβλημα του ιατρείου.

Λάβετε υπόψιν ότι ορισμένα νέα ζευγάρια παρακινήθηκαν να φέρουν τα μικρά τους παιδιά στο νησί μας, λόγω της πληρότητας, του υψηλού επιπέδου των προσφερομένων ιατρικών υπηρεσιών και της εμπιστοσύνης που ενέπνεε η παρουσία του συγκεκριμένου ιατρού-συνεργάτη της οργάνωσής σας.

Ακόμη λογω των ανωτέρω πλεονεκτημάτων, υπήρξαν Χαλκήτες κάτοικοι Ρόδου, οι οποίοι προτιμούσαν να εξεταστούν στο ιατρείο της Χάλκης.

Θα ήταν άδικο από εμάς να μην αναφέρουμε την ακούραστη προσφορά ιατρικής υπηρεσίας από τον ιατρό σας κ. Στέφανο Βλατάκη, ατελείωτες απογευματινές ώρες εκτός ωραρίου και τα Σαββατοκύριακα, καθώς επίσης και τις επισκέψεις του στα σπίτια των ηλικιωμένων Χαλκητών, για την περίθαλψη τους, ανεξαρτήτως ωραρίου.

Οι οικονομικοί μετανάστες του νησιού μας, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης, αντιμετωπίζονταν από τον ιατρό σας με αξιοπρέπεια και ίδιους όρους υγειονομικής περίθαλψης με τους ντόπιους κατοίκους.

Ο γιατρός κ. Στέφανος Βλατάκης, όχι μόνο ουδέποτε κακολόγησε την οργάνωσης σας, αλλά αναφερόμενος πάνταστην οργανωσή σας με τα καλύτερα λόγια, τόνιζε ότι όλη αυτή η προσφορά προς τη Χάλκη στον τομέα υγείας, οφείλετε αποκλειστικά και μόνο στους <Γιατρούς του Κόσμου>, μας έκανε όλους στη Χάλκη να αγαπήσουμε και εκτιμήσουμε την οργάνωσής σας και τις δραστηριότητες της.

Σε παρατήρηση μάλιστα ναυτικού μας για τις κακές καιρικές συνθήκες που έπρεπε να ταξιδέψει για να καλύψει τις ανάγκες της Σύμης και της Νισύρου κατά τακτά χρονικά διαστήματα, η απάντηση ήταν ότι «οι γιατροί του κόσμου δεν φοβούνται τίποτε».

Γι’αυτό άλλωστε τόσο οι Συμιακοί, όσο και οι Νισύριοι δείχνουν τόση αγάπη και εκτίμηση στον συγκεκριμένο γιατρό σας.

Σε ότι αφορά το ασθενοφόρο, για το οποίο η οργάνωση σας ξόδεψε αρκετές χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να το μετασκευάσει σε πλειρέστατη μονάδα μεταφοράς ασθενών, όσο διάστημα την εποπτεία της χρήσης του είχε ο γιατρός σας, το ασθενοφόρο ευρίσκετο παρκαρισμένο πλησίον του ιατρείου, τα δε κλειδιά σε συνεννόηση με τον γιατρό είχε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λιβάνιος Ροδίτης, ο οποίος σημειωτέον είναι μέλος επί πολλά χρόνια σε γνωστή εθελοντική οργάνωση αντιμετώπισης καταστροφών και διαθέτει σχετική εκπαίδευση αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών υγείας, προκειμένου να χρησιμοποιήσει αφιλοκερδώς το ασθενοφόρο για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και τη μεταφορά των ασθενών προς το ιατρείο, η προς το λιμάνι για πιθανή διακομιδή προς τη Ρόδο.

Μετά το επεισόδιο με τον γιατρό και κατά τη πρώτη απουσία του, ο Δημαχος ειδοποίησε τον αντικαταστάτη του αγροτικού γιατρού, να πάρει τα κλειδιά από τον κ. Λιβάνιο Ροδίτη και μετέφερε και ακινητοποίησε το ασθενοφόρο μέσα στην αποθήκη του Δήμου στο παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Αποτέλεσμα της επιπόλαιης και ασυνάρτητης αυτής ενέργειας του Δημάρχου, ήταν, να αναγκασθεί να μεταφερθεί ασθενής με βαρύ καρδιακό επεισόδιο μαζί με την γιατρό που ήταν βαρδυα και τον συνόδευσε, από το ιατρείο μέχρι το λιμάνι, για να επιβιβασθεί επειγόντως σε ναυλωμένο σκάφος προς το νοσοκομείο της Ρόδου, επάνω σε ένα τρίκυκλο, καθισμένοι στη καρότσα με τα πόδια κρεμασμένα από το πίσω μέρος.

Αυτή είναι η συναίσθηση και η αντίληψη παροχής υπηρεσιών υγείας από τον ευρισκόμενο σε πλήρη πολιτική σύγχυση Δήμαρχο Χάλκης.

Η ενέργεια του Δημάρχου να παραμονεύει τον γιατρό στις 1.00’ μετά τα μεσάνυχτα, σε κλειστή ταβέρνα πολιτικού του υποστηρικτή, προκειμένου να τον συναντήσουν μόνο του μετά την αναχώρησή του από το εστιατόριο όπου έτρωγε,για να τον εκφοβίσει και τρομοκρατήσει και να του επιτεθεί, να τον προπηλακίσει με σπρωξιές και βρισιές ανάρμοστες για κάθε δημόσιο λειτουργό, αποτελούν πράξη αήθη, που προσομοιάζει μεπράξεις παρακρατικού τύπου, μη έχουσα καμμία σχέση με τα φιλόξενα αισθήματα και την αλληλεγγύη προς τους ξένους, των κατοίκων της Χάλκης.

Αν και πιθανόν οι προθέσεις του ωρυόμενου Δημάρχου να είχαν πιο δυσάρεστες επιδιώξεις, το απαράδεκτο επεισόδιο έλαβε τέλος μετά από αρκετή ώρα, χωρίς περαιτέρω βιαιοπραγίες, λόγω της ψύχραιμης και απόλυτα ήρεμης και πολιτισμένης συμπεριφοράς του γιατρού, ο οποίος παραμένοντας μόνος και απολύτως ήρεμος μέσα στη νύχτα, να παρακολουθεί τον έξαλλα επιδιδόμενο στις παράνομες πράξεις και εκφράσεις του Δήμαρχο, αποσόβηση τα χειρότερα.

Η επιστολή που σας έστειλε ο εν λόγω Δήμαρχος, μετά το περιστατικό, με όλα τα ψεύδη και τη παραπληροφόρηση που περιλαμβάνει, αποδεικνύει τον πανικό του,προφανώς απότην εκ των υστέρων συνειδητοποίηση τωναντιδεοντολογικών, παράτυπων και παράνομων πράξεών του εναντίον του γιατρού την προαναφερόμενη νύχτα, και τις παρενέργειες που μπορούσαν να επιφέρουν από ποινικής και αστικής πλευράς, καθώς και πιθανό νέο μπλέξιμό του με τη δικαιοσύνη.

Λάβετε υπ’ όψιν σας, ότι ο παραπαίων πολιτικά Δήμαρχος Χάλκης, έχει ήδη υποστεί αυτεπάγγελτη μήνυση από την εισαγγελία Ροδου από τις 18/10/2017, για αδικήματα που έχουν σχέση με την παράνομη χωματερή που δημιούργησε μόνος του δίπλα στον οικισμό, χωρίς καμμία προς τούτο άδεια των αρμοδίων αρχών, ούτε σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ήδη διενεργούνται ανακρίσεις προκειμένου ο εισαγγελέας να εκδόσει το σχετικό πόρισμα.

Επιπροσθέτως μετά από σχετική αναφορά-καταγγελία Δημοτικών Συμβούλων της Χάλκης, προς τον Εισαγγελέα Ρόδου, σχετικά με έκδοση παραποιημένης-πλαστογραφημένης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χάλκης, με την οποία φέρεται να προσκολλάται παράνομα εν άγνοια των Δημοτικών Συμβούλων και χωρίς σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το παλιό καρνάγιο του νησιού, στον ενοικιαζόμενο Δημοτικό ξενώνα, αναμένεται η συνέχεια που θα δοθεί στην παρανομία αυτή από τον Εισαγγελέα Ρόδου.

Όλα τα ανωτέρω, καθώς και η γενικότερη απραξία, η αυθαιρεσία και η πλήρης έλλειψη συνεννόησης του Δημάρχου με τους Δημοτικούς Συμβούλους, έκανε τη πλειοψηφία των συμβούλων της παράταξης του να αποστασιοποιηθούν από τον αλλοπρόσαλλο τρόπο διοίκησης του Δήμου, προκειμένου να υπερασπίσουν καλύτερα και συνεπέστερα τα συμφέροντα του συνόλου των δημοτών, καθώς και τη προσωπική τους αξιοπρέπεια.

Ως αποτέλεσμα αυτού είναι, ότι από την άνοιξη του 2017, ο παραπαίων πολιτικά Δήμαρχος Χάλκης, είναι ίσως ο μοναδικός Δήμαρχος στη Ελλάδα που αποτελεί ελάχιστη μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου του.

Και ενώ δεν διαθέτει πλέον την δύναμη να διοικήσει, εν τούτοις δεν διαθέτει και τη σχετική ευθιξία και αξιοπρέπεια να παραιτηθεί, όπως άλλωστε θα έκανε κάθε άλλος σοβαρός και αξιοπρεπής Δήμαχος, ευρισκόμενος στην οικτρή θέση που κατάντησε τον εαυτό του με τις πράξεις του.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, κ. Γεν. Διευθύντρια και κ.&κ. Σύμβουλοι, ασφαλώς ο απώτερος σκοπός των ενεργειών της οργάνωσης σας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, προς τους κατοίκους των νησιών που ασχολείστε.

Για να έχει το σχέδιό σας αυτό την μεγαλύτερη επιτυχία, η σχέση μεταξύ της οργάνωσης σας και των κατοίκων πρέπει να είναι αμφίδρομη.

Πρέπει δηλαδή, αφ´ενός η οργάνωση σας να προσπαθεί γιά το καλύτερο, όπως το κάνει, αλλά αφ´ ετέρου να αφουγκράζεται και τη γνώμη των κατοίκων, προκειμένου να κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικότερα και με συνθήκες μεγίστης τοπικής αποδοχής.

Στη προκειμένη περίπτωση, έγινε από τη πλευρά σας ένα σημαντικό λάθος τακτικής, το οποίο όμως αν θελήσετε μπορεί να διορθωθεί.

Βασιστήκατε καθ’ ολοκληρία στη συκοφαντική και παραπλανητική επιστολή και πιθανές τηλεφωνικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Χάλκης, και παραλείψατε να λάβετε υπ´όψιν σας τη γνώμη των κατοίκων, για λογαριασμό των οποίων γίνονται όλες οι αξιέπαινες δράσεις σας.

Όμως ο σημερινός Δήμαρχος δεν είναι ούτε η Χάλκη, ούτε οι κάτοικοι της.

Για τον λόγο αυτό μαζέψαμε μετά το επεισόδιο, δεκάδες υπογραφές προκειμένου να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τη κατάσταση και να χειριστείτε το ζήτημα θετικά και κατευναστικά.

Η απάντησή σας μέσω του γιατρού και του κ. Λιβάνιου Ροδίτη ότι δεν χρειαζόταν να σας στείλουμε τις υπογραφές, μας έδωσε την εντύπωση ότι προσπαθούσατε να βρείτε τη σωστή λύση, η οποία δεν μπορούσε να ήταν άλλη από το να στέλνατε κάποιους εκπροσώπους σας στο νησί, για να συλλέξουν τις αληθείς πληροφορίες, να καταλάβουν τη πραγματική κατάσταση και να δοθεί μια εποικοδομητική λύση.

Αντ’ αυτών όλων, εμβρόντητοι πληροφορηθήκαμε ότι ενστερνιστήκατε πλήρως τις συκοφαντίες και τη παραπληροφόρηση του παραπαίοντος πολιτικά Δημάρχου, χωρίς να λάβετε καθόλου υπ’ όψιν σας τη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του νησιού και καρατόμησατε αδίκως ένα εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο, τον οποίο η τοπική κοινωνία εκτίμησε και εκτιμά ιδιαίτερα.

Τη στιγμή αυτή θεωρούμε ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο εποικοδομητικής λύσης του προβλήματος που δημιουργήθηκε και γι’ αυτό σας ζητάμε να τροποποιήσετε την απόφαση σας, και να επιτρέψετε να συνεχιστεί στη Χάλκη το πρόγραμμα όπως ήταν σχεδιασμένο για άλλα τρία χρόνια, με τον συγκεκριμένο γιατρός σας κ. Στέφανο Βλατάκη, για τον οποίο σας διαβεβαιώνουμε ότι η οργάνωσης σας πρέπει να είναι υπερήφανη.



Υ.Γ. Κοινοποιήσεις της παρούσας επιστολής:

Limmat Stiftung Ζυρίχη.

Β’ ΔΥΠΕ (κ. Ιορδανίδου) Πειραιά.

ΜΜΕ Ρόδου.



Χάλκη 8/1/20 

Με εκτίμηση



ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου

ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μέλος του Δημ. Συμβουλίου

ΡΟΔΙΤΗΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ Μέλος του Δημ. Συμβουλίου

ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΔΙΟΣΜΑΚΗΣ Μέλος του Δημ. Συμβουλίου

ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μέλος του Δημ. Συμβουλίου

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μέλος του Δημ. Συμβουλίου

ΧΕΙΜΩΝΕΤΤΟΣ Χ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μέλος του Δημ. Συμβουλίου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *