ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αγωνία της μητέρας της



Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε στην μητέρα της πώς θα φύγει για το «Survivor 2», εκείνη δεν μπορεί να ηρεμήσει λεπτό.



Έχοντας παρακολουθήσει τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των παιχτών αλλά και τα απαιτητικά αγωνίσματα στα οποία υποβάλλονται, το άγχος και η αγωνία της έχουν χτυπήσει κόκκινο.

«Είναι λογικό να αγωνιά για την κόρη της και το πώς θα καταφέρει να επιβιώσει σε τόσο αντίξοες συνθήκες», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της κας Πόπη στο περιοδικό Tv Stars. Αυτό που την αγχώνει ιδιαίτερα είναι μήπως εξαιτίας της κακής διατροφής επηρεαστεί η υγεία της κόρης της, αφού στο παρελθόν η παρουσιάστρια είχε ταλαιπωρηθεί με τον θυρεοειδή της.

«Από τότε που έπαθα το πρόβλημα με τον: θυρεοειδή και υπέστη την ολική θυρεοειδεκτομή, είχα πάρα πολλές αυξομειώσεις βάρους και προβλήματα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα. Δεν είναι τυχαίο πως με την πρώτη ευκαιρία, η κά Πόπη φεύγει από την Ρόδο και έρχεται στην Αθήνα, προκειμένου να είναι δίπλα στην κόρη της και να την φροντίζει.

Λίγο μάλιστα πριν η Κωνσταντίνα φύγει για τον Αγιο Δομίνικο, η μητέρα της ήταν στο πλευρό της, και φρόντισε να την εφοδιάσει με σπιτικά φαγητά, τα οποία και σίγουρα θα της λείψουν. Έπιπλέον η κα Πόπη όσο διάστημα η Κωνσταντίνα βρίσκεται στο «Survivor 2» θα είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, προκειμένου να μαθαίνει από πρώτο χέρι η συμβαίνει με την, κόρη της.

«Θέλει να μαθαίνει τι περνά η κόρη της και αν είναι καλά, αλλιώς δεν θα ηρεμεί», αποκαλύπτει η ίδια πηγή στο περιοδικό Tv Stars.










Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *