επικαιρότητα

Διώροφο πάρκινγκ στο λιμάνι της ΡόδουΣτην κατασκευή στεγασμένου διώροφου πάρκινγκ στην είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς, χωρητικότητας 400 αυτοκινήτων προχωρά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου.
Η μελέτη του έργου ύψους 2 εκατ. ευρώ, έχει ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο και αναμένονται οι απαιτούμενες εγκρίσεις από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) και του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), ώστε στη συνέχεια να αναζητηθεί χρηματοδότης μέσα από χρηματοδοτικά προγράμματα.
Η δημοτική αρχή έχει έλθει σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες οδηγούς λεωφορείων, οι οποίοι φέρονται να είναι θετικοί να σταθμεύουν στο λιμάνι της Ακαντιάς. Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν και άλλες επαφές ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Όπως δήλωσε στη «δημοκρατική» ο πρόεδρος του ΔΛΤ, κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, στόχος είναι να υπάρξει συνεργασία και με τη ΡΟΔΑ ώστε να γίνονται τακτικά δρομολόγια με τα αστικά λεωφορεία από την Ακαντιά προς το κέντρο της πόλης και να αφήνουν οι οδηγοί τα οχήματά τους στους εκεί χώρους στάθμευσης, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το Μαντράκι και οι γύρω περιοχές.

ΕΡΤ

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης