ροή ειδήσεων

Εμπρησμός στον παράνομο σκουπιδότοπο της Χάλκης - φωτος



Αναγνώστης: Μεγάλη πυρκαγιά με εκρήξεις εύφλεκτων απορριμμάτων ξεκίνησε χθες, λίγο πριν πέσει το νυκτερινό σκοτάδι, στον βρωμερό σκουπιδότοπο που δημιούργησε ο Δήμαρχος Χαλκης, παράνομα και χωρίς καμμία άδεια από τις αρμόδιες αρχές, ή το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η πυρκαγιά συνέχισε όλη τη νύκτα και την ημέρα (σήμερα) να καίει σκουπίδια, πλαστικά, εκρηγνιόμενα αντικείμενα και κάθε είδους ακατάλληλα για την υγεία των κατοίκων υλικά, γεμίζοντας, με τη συμβολή του Νοτιοδυτικού αέρα, τον οικισμό με αποπνικτικά και δηλητηριώδη αέρια, και είναι άγνωστο πότε θα σταματήσει.
Επειδή πιθανολογείται σφόδρα ότι πρόκειται για εμπρησμό, προκειμένου να μειωθούν τα βρωμερά στοιχεία του παράνομου σκουπιδότοπου, ο Αστυνομικός Σταθμός Χάλκης διενεργεί ανακρίσεις γιά τον εντοπισμό του εμπρηστή.
Είναι η δεύτερη φορά στα τελευταία δύο χρόνια, που πυρπολούνται τα σκουπίδια, που παρανόμως συσσωρεύονται από τους υπαλλήλους του Δήμου κατ’ εντολή και αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου, στον ελεεινό και μολυσματικό σκουπιδότοπο, δίπλα στον οικισμό της Χάλκης, εκτος της πυρπόλησης των υλικών της ανακύκλωσης στον χώρο της ανακύκλωσης.
Και στις δύο προηγούμενες πυρκαγιές ο Δήμαρχος Χάλκης προκειμένου να αποφύγει τις ευθύνες του, έριξε τις ευθύνες στους υπαλλήλους του Δήμου.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *