ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αισιοδοξία και κινήσεις για νέα αύξηση του τουρισμού – Άνοιγμα στην αγορά της Τουρκίας!



Στη μεγαλύτερη Τουριστική Έκθεση της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, την «ΕΜΙΤΤ» της Κωνσταντινούπολης, συμμετείχε για δεύτερη φορά η Ρόδος από τις 25 έως της 28 Ιανουαρίου με αναβαθμισμένο αισθητικά και χωροταξικά περίπτερο και τουρκόφωνο διαφημιστικό υλικό, που έγινε ανάρπαστο από τους επαγγελματίες και τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης...


Τη ροδίτικη αποστολή αποτελούσαν η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων Τέρης Χατζηιωάννου, ο εκπρόσωπος του Ομίλου «Εσπέρια» Ευάγγελος Σπάρταλης και στελέχη συνεργαζόμενων επαγγελματιών της περιοχής μας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι αντιδήμαρχοι Τουρισμού και Πολιτισμού συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων και επαγγελματικών ενώσεων με σκοπό τη διεύρυνση των προοπτικών της Ρόδου, την αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων από την Τουρκία για το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και τη συνεργασία σε επίπεδο πολιτιστικών ανταλλαγών το 2018, και παρεχώρησαν συνεντεύξεις σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

«Η Τουρκία είναι μια μεγάλη χώρα, μια τεράστια αγορά, που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στο ροδιακό τουρισμό, παρά τα προβλήματα που είχε φέτος. Το ποσοστό των Τούρκων που επισκέπτονται τα νησιά μας, χρόνο με το χρόνο αυξάνεται, γεγονός που επιβάλει την παρουσία μας στις μεγάλες εκθέσεις της γείτονος χώρας» τονίζει η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Χατζηλαζάρου.

«Η Ρόδος -ως ένας από τους 100 σημαντικότερους παγκόσμιους προορισμούς- οφείλει να δίνει σταθερά το «παρών» σε σημαντικές εκθέσεις. Δεν περιοριζόμαστε μόνο στο επίπεδο των εκθέσεων όμως, αλλά με παράλληλες εκδηλώσεις και επαφές αναπτύσσουμε μια διαφορετική συνεργασία με τις απέναντι ακτές, καθώς αυτή η συνεργασία βασίζεται σε αμοιβαία συμφέροντα. Για μια ακόμη φορά μας δόθηκε η δυνατότητα να οριοθετήσουμε δράσεις και να προγραμματίσουμε την ανταλλαγή πολιτιστικών εκδηλώσεων για το προσεχές καλοκαίρι», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χατζηιωάννου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *