ροή ειδήσεων

Ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου έδωσε ελπίδα στους καρκινοπαθείς Δωδεκανήσου


Από τη συναυλία της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου (φωτ.: Δώδεκα Ήχος)


Την Τετάρτη το βράδυ το κινηματοθέατρο «Μετροπόλ» της Ρόδου γέμισε μουσική, δίνοντας ελπίδα στους ανθρώπους που παλεύουν για τη ζωή τους καθημερινά αντιμετωπίζοντας την επάρατη νόσο. Ο λόγος για τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» προς ενίσχυση του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου.


Ο Σύλλογος κάθε χρόνο διοργανώνει παρόμοιες φιλανθρωπικές ενέργειες προσπαθώντας να στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η αίθουσα του «Μετροπόλ» γέμισε με Πόντιους και μη κατοίκους της Ρόδου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου απολαμβάνοντας ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα. Στη σκηνή ανέβηκαν καλλιτέχνες της Ρόδου καθώς και η ορχήστρα του μουσικού σχολείου Ρόδου, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του Μ. Πλέσσα με τον κόσμο να σιγοτραγουδά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου Μαρία Κρητικού απένειμε τιμητική πλακέτα (για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο) στον Κυριάκο Κωνσταντάκη που είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης, καθώς και στη Φωτεινή Ελευθεριάδου, πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Ρόδου.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τη συμμετοχή του κόσμου που γέμισε το Μετροπόλ και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Την πλακέτα την αφιερώνω σε όλους τους συνεργάτες και μουσικούς για την άψογη συνεργασία» έγραψε ο Κ. Κωνσταντάκης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *