επικαιρότητα

Σεμινάριο για την επαγγελματική εξουθένωση στην εργασίαΤο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος», στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης στην ευρύτερη κοινότητα και με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών, πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό σεμινάριο σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, με θέμα:
«Αντιμετωπίζοντας το φαινόμενο της επαγγελματικής εξουθένωσης στον εργασιακό χώρο»
Το σεμινάριο αφορά στην επεξεργασία θεμάτων όπως το φαινόμενο της επαγγελματικής εξουθένωσης («burn –out»), τη διαχείριση του άγχους στον εργασιακό χώρο, καθώς και καλές πρακτικές που σχετίζονται με τη ψυχική ενδυνάμωση των εργαζομένων σε ένα ιδιαίτερα επιβαρυντικό περιβάλλον.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να υλοποιηθούν τρεις (3) εβδομαδιαίες συναντήσεις βιωματικού χαρακτήρα, διάρκειας 2 ½ ωρών η καθεμιά, με έναρξη την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στις 17.30 στο χώρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, Στ. Καζούλη 30.

ert

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: όσα κουπονια σουπερ μαρκετ και να παρει κανεις, το εκτρωμα του μανδρακιου με τους λουκουμαδες δεν είναι χριστουγεννιάτικο χωριό

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά