επικαιρότητα

Ξεκίνησαν οι προσλήψεις για το πρώην Καψής και τα νέα ξενοδοχεία στη Νότια ΡόδοΣτο τέλος του μήνα, λήγει η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων επαναπρόσληψης στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Ρόδου. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμες να λειτουργήσουν φέτος, τέσσερις νέες ξενοδοχειακές μονάδες, οι τρεις εκ των οποίων στην περιοχή της Νότιας Ρόδου και όπως είναι γνωστό, το πρώην Καψής στην Ιξιά της Ρόδου.

Ήδη αναζητούν προσωπικό και κάνουν προσλήψεις ενώ το ενδιαφέρον από τους ίδιους τους εργοδότες και ξενοδόχους είναι πολύ έντονο για την φετινή τουριστική σεζόν.

Το ίδιο φαινόμενο με την «έκρηξη» της ζήτησης σε προσωπικό σημειώθηκε και πέρσι καθώς υπήρξε μεγάλη αύξηση στην τουριστική κίνηση.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, τον προσεχή Μάιο θα λειτουργήσει ξανά πλήρως ανακαινισμένο το ιστορικό ξενοδοχείο Capsis στην Ιξιά της Ρόδου, που έμεινε κλειστό εδώ και έξι χρόνια.

Το ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια του Κώου ξενοδόχου και επιχειρηματία κ. Νίκου Κούτρα και οι εργασίες ανακαίνισης που ξεκίνησαν από τον περασμένο Ιούλιο, συνεχίζονται καθημερινά χωρίς σταματημό.

Το ξενοδοχείο θα αλλάξει όνομα και θα ονομάζεται πλέον «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa».

Η εμφάνιση του ιστορικού ξενοδοχείου, δεν θα αλλάξει αν και έχουν γίνει ήδη παρεμβάσεις ενώ τα συνεργεία εργάζονται συστηματικά καθημερινά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά με τη νέα τουριστική περίοδο και να δώσει πολλές νέες θέσεις εργασίας στην Ρόδο. Οι εσωτερικοί του χώροι προβλέπεται να είναι πολύ μοντέρνοι και ανακαινισμένοι.

Το «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa» θα είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο με οκτώ εστιατόρια και πέντε μπαρ, καφετέριες και χώρους spa.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στους συνεδριακούς χώρους, καθώς το ξενοδοχείο είχε παράδοση στις συνεδριακές διοργανώσεις και του χρόνου, θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει σημαντικά συνέδρια.

Πάντως, κορυφαίοι tour opereitors όπως περιλαμβάνουν το ξενοδοχείο ήδη στις κρατήσεις τους καθώς και οι ιστότοποι για κρατήσεις όπως το Booking.com! (theviewer)

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης