ροή ειδήσεων

Θρίλερ στο Blue Star Naxos: Επιβάτης έπεσε στη θάλασσα



Συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα - Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου από αέρος και θαλάσσης


Απίστευτο περιστατικό συνέβη εν πλω στο δρομολόγιο του Blue Star Naxos το οποίο αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 30/1 από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι και Αμοργό.


Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, λίγο μετά τις 8 το βράδυ κι ενώ το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Γυάρο και Σύρο, ένας επιβάτης πήδηξε από το κατάστρωμα στη θάλασσα! Πρόκειται για άνδρα μεσήλικα που σύμφωνα με μαρτυρίες, φορούσε τραγιάσκα στο κεφάλι.

Σοκαρισμένοι οι υπόλοιποι επιβάτες του καταστρώματος δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους για το τι ακριβώς έγινε.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άνδρας περιφερόταν στο χώρο του καταστρώματος και ξαφνικά σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κάγκελα δείχνοντας ότι θέλει να πηδήξει στη θάλασσα. Κάποιοι συνεπιβάτες του που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του, προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά εκείνος πρόλαβε να πέσει στα παγωμένα νερά.

Από την ώρα του τραγικού συμβάντος, το Blue Star Naxos κινείται συνεχώς κοντά στο σημείο που συνέβη το περιστατικό και γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί ο αγνοούμενος.

Ένα ελικόπτερο Super Puma βοηθά τις έρευνες που ενισχύονται και από θαλάσσης με από παραπλέοντα πλοία. Στη θαλάσσια περιοχή του συμβάντος κατευθύνεται και το Blue Star Delos που έκανε παράκαμψη από το προγραμματισμένο του δρομολόγιο αλλά και το μικρό δεξαμενόπλοιο EKO 1.

Στην περιοχή βρίσκεται και φουσκωτό σκάφος της WWF Hellas με στελέχη του Λιμεναρχείου Σύρου.

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι καλές, ωστόσο, μια τέτοια επιχείριση και μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *