ροή ειδήσεων

Συμμετοχή επιχειρηματιών της Ρόδου στη διεθνή έκθεση Boot Duesseldorf 2018



Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού και θαλάσσιων σπορ «Boot Düsseldorf», που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20 - 28 Ιανουαρίου 2018 στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας, πρόκειται να συμμετάσχει ο Δήμος Ρόδου, μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η Boot Duesseldorf είναι το μέρος όπου ολόκληρη η βιομηχανία του κλάδου συναντιέται κάθε χρόνο, σε περισσότερα από 220.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου και πάνω από 1.800 εκθέτες. Ουσιαστικά είναι η μεγαλύτερη έκθεση του είδους της, αφού με περίπου 250.000 επισκέπτες απεικονίζει σχεδόν όλο το φάσμα των ειδών και δραστηριοτήτων, που σχετίζονται με τη θάλασσα, από τα θαλάσσια αθλήματα και τις θαλάσσιες δραστηριότητες μέχρι το ψάρεμα, τις καταδύσεις και το surfing.

Ο Δήμος της Ρόδου συμμετέχει στην έκθεση Boot Duesseldorf στο πλαίσιο ενεργειών και δράσεων προβολής και περαιτέρω προώθησης και ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Η Ρόδος είναι γνωστόν ότι είναι ένα νησί που προσφέρεται για πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες: ιστιοπλοϊα, windsurfing, kitesurfing, θαλάσσιο σκι, wakeboard και καταδύσεις. Τα θαλάσσια σπορ είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένα στη Ρόδο και υπάρχουν πολλά σημεία του νησιού που θεωρούνται παράδεισος για σέρφερς και άλλα θαλάσσια σπορ, καθώς διατίθενται σύγχρονες και οργανωμένες εγκαταστάσεις για όλα τα θαλάσσια αθλήματα.

Η θάλασσα της Ρόδου είναι επίσης ιδανική για καταδύσεις γιατί διαθέτει εξαιρετική ορατότητα και διαύγεια νερού, υψηλή βιοποικιλότητα και εντυπωσιακούς υποθαλάσσιους γεωλογικούς σχηματισμούς.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση Boot Duesseldorf 2018, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή, στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στον κ. Κώστα Χατζίκο, μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2018.

TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *