ροή ειδήσεων

Dancing With The Stars – Μιχάλης Σείτης: Πώς έχασε το πόδι του



Ήταν Ιούνιος του 2013 όταν η Ελλάδα συγκλονίστηκε από το τροχαίο ατύχημα του Μιχάλη Σείτη που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.

Επιστρέφοντας από διασκέδαση με μια δανεική μοτοσικλέτα ο Μιχάλης Σείτης έχασε τον έλεγχο σε ένα σημείο με κακό φωτισμό στο κέντρο της Ρόδου και κατέληξε στους πάγκους της λαϊκής αγοράς που είχαν στηθεί για την επομένη μέρα. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους και ακατάσχετη αιμορραγία στο ένα πόδι.



«Ξύπνησα δύο ημέρες μετά το ατύχημα. Όταν κοίταξα κάτω από το σεντόνι αντιλήφθηκα ότι μου έλειπε το ένα πόδι. Δεν χρειάστηκε να με ενημερώσει κάποιος για τα κακά μαντάτα, τα είχα δει και νιώσει μόνος μου. Οι γιατροί έκαναν το καλύτερο, αλλά δεν υπήρχε σωτηρία, ή θα ζούσα ή θα έχανα το πόδι μου. Τη στιγμή που το συνειδητοποίησα αυτό ένιωσα ευτυχής. Διότι όχι μόνο ζούσα, αλλά ήθελα πλέον να δώσω στη ζωή μου ένα ουσιαστικό νόημα. Δεν είχε περάσει ούτε μήνας όταν βρέθηκα και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, φορώντας φόρμες και παπούτσια με σπάικς. Ήμουν πιο ώριμος και πιο συνειδητοποιημένος. Διψούσα για υψηλές επιδόσεις και ρεκόρ» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του.



«Όπως δεν με τρομάζει και το μεταλλικό μέλος μου, καθώς το θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι πια του σώματός μου. Όταν έχεις καλό μεταβολισμό τα μεταβολίζεις όλα, τα καλά και τα κακά. Η ουσία είναι να μη θρηνείς πάνω από το χυμένο γάλα, αλλά να ενεργοποιήσεις μέχρι και το τελευταίο σου κύτταρο. Το ατύχημα ήταν ένας τρόπος για να αντιληφθώ ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Ούτε η επιτυχία, ούτε η υγεία, ούτι και η ίδια η ζωή. Όσο πιο γρήγορα υιοθετήσουμε αυτή την άποψη τόσο πιο κοντά στην ευτυχία θα βρεθούμε», είχε συμπληρώσει στην ίδια συνέντευξη στο Thema People.

O Μιχάλης Σείτης φέτος θα λάβει μέρος στο Dancing with the stars του οποίου την πρεμιέρα θα παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *