ροή ειδήσεων

Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή στον Στέλιο Διονυσίου για το επεισόδιο με τον τροχονόμο



Ένοχος με ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή κρίθηκε ο Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό της Τροχαίας πριν από λίγες ημέρες.

Ο γνωστός τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης εξ αμελείας και όχι της επικίνδυνης όπως κατηγορούνταν στην αρχή, της απείθειας και της εξύβρισης, ενώ το Δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότιμου έντιμου βίου.

Όπως είπε ο Β. Καπερνάρος, η πρόθεση του πελάτη του είναι να ζητήσει συγνώμη για την εξύβριση αλλά για τη σωματική βλάβη που δεν έγινε δεν θα ζητήσει συγνώμη...


Από την πλευρά του, ο αστυνομικός που εμπλεκόταν στο επεισόδιο, είπε στο δικαστήριο, πως την μέρα που έγινε το επεισόδιο, είδε αρχικά, ένα τζιπ να ανεβαίνει στην Βας. Σοφίας με κατεύθυνση την Κηφισίας και κάποια στιγμή έστριψε αριστερά για να μπει στην Δορυλαίου. «Εκεί είδα ότι υπήρχε μια ένταση με το συνάδελφο που ήταν εκεί. Τότε το αμάξι ξεκίνησε έκοψε την κορδέλα και ήρθε προς την Δορυλαίου. Ερχόταν καταπάνω μου, έκανα στην άκρη και με χτυπάει με τον καθρέφτη στο δεξί χέρι. Του φωνάζω βλέπω την πινακίδα θα σου κάνω μήνυση. Εκεί σταμάτησε, κατέβηκε και ήρθε προς το μέρος μου και μου λέει «τι θες ρε μ…α θέλω να περάσω» ήταν εξαγριωμένος σε τρομερή ένταση. Του λέω θα καλέσω περιπολικό να πάμε στο τμήμα να σου κάνω μήνυση. Δεν μου είπε τίποτε για την κατάσταση της υγείας τους ή ότι έχει πρόβλημα. Άρχισε να με βρίζει. Πήγαμε στο τμήμα εν τω μεταξύ είχε ενημερωθεί το ΕΚΑΒ και με όταν έφθασαν με ρώτησαν αν έχω κάτι και ανέφερα ότι πονάει το δάχτυλό μου και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μου είπαν να το έχω σε πλήρη ακινησία και μου το έδεσαν».

Στην απολογία του ο κ. Διονυσίου ανέφερε ότι: «Υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον ασφαλιστή μου για να πάω στην Αθηναικη κλινική. Ανέβαινα την Βασιλισης Σοφίας για να πάω στην κλινική. Στην πρώτη διασταύρωση μου λέει ο Αστυνομικος να κάνω τον κύκλο πάω στην επόμενη διασταύρωση και μου λένε πάλι ότι δεν μπορώ να περάσω. Ένιωθα ένα βάρος μεγάλο και υπάρχει και ιατρικό ιστορικό στην οικογένεια χάσαμε τον πατέρα μας τελείως ξαφνικά από καρδιά. Παρά την απαγόρευση εκνευρίστηκα και μίλησα άσχημα και ζητάω συγγνώμη για αυτό και πέρασα το δρόμο. Στη Δορυλαιου υπήρχε και άλλος ένας αστυνομικός και τον προσπέρασα και αυτόν. Άκουσα ένα θόρυβο σαν να βρήκε κάπου το αμάξι, προφανώς στον αστυνομικό. Όπως πέρναγα πιθανό να ακούμπησε στον καθρέπτη. Πήγαινα με 10 χιλ. Κατέβηκα να δω πως είναι ο αστυνομικος , δεν φαινόταν να έχει κάτι είχα όμως πολύ ένταση διότι ήθελα να πάω στο νοσοκομείο και του μίλησα πολύ άσχημα και ζητάω συγγνώμη για αυτό και πάλι. Έδωσα τον ιερότερο όρκο που έχω στην ζωή μου στα Κόκαλα του πατέρα μου δεν είχα καμία πρόθεση να τον χτυπήσω. Σέβομαι απόλυτα την αστυνομία».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/2/18 12:02

    Έλεος δεν ορκίζεσαι στα κόκαλα του πατέρα σου ρε για κανέναν λόγο. Κανένας σεβασμός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *