ροή ειδήσεων

9 στους 10 Δανούς θα έρχονταν ξανά για διακοπές στην Ελλάδα



Εννέα στους 10 Δανούς που έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για διακοπές, δηλαδή το 90,4%, επιθυμούν να επιστρέψουν, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε ο τουρ οπερέιτορ της Δανίας Spies (ανήκει στον όμιλο Thomas Cook) σε δείγμα 10.198 Δανών σε σχέση με την άποψή τους για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Οικογένειες, ζευγάρια και ταξιδιώτες νεαρής ηλικίας από τη Δανία δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στη χώρα μας, επιλέγοντας πολλούς διαφορετικούς προορισμούς της.

Σύμφωνα με τον διευθυντή επικοινωνίας της Spies, Torben Andersen, την τελευταία 2ετία, το κύμα των Δανών που επισκέπτεται την Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 20%.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 89,4% έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα. Το 42,2% έχει επισκεφθεί τη χώρα μας πάνω από 6 φορές, το 21% 4 έως 5 και το 24,4% από 2 έως 3.

Μόλις το 3,5% είπε ότι δεν επιθυμεί να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα.

Σε επίπεδο προορισμών, οι 7 στους 10 ανέφεραν τα μεγάλα νησιά της Ελλάδας όπως η Κρήτη και η Ρόδος όπου υπάρχουν μεγαλύτερες προσφορές σε σχέση με μικρότερα νησιά όπως η Σκιάθος, η Λέσβος, η Θάσος και η Σκόπελος. Άλλοι προτιμούν την ενδοχώρα, την Ολυμπιακή Ριβιέρα και λίγοι μόνο την Αθήνα.

 tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *