επικαιρότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΓΟΡΑ-ΡΟΔΟΥΑπό τη Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνεται ο τρόπος εισόδου των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Διαγόρα με τη Ρόδο, στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας», αύριο, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 4μ.μ.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, από τις Θύρες «1» και «2» (απέναντι από το σινεμά Μετροπόλ) θα εισέλθουν οι φίλαθλοι που έχουν Εισιτήρια Διαρκείας του Διαγόρα, των 100 ευρώ και VIP.

Από τις ίδιες Θύρες (1 και 2) θα μπουν και όσοι φίλαθλοι έχουν Εισιτήριο Διαρκείας του Διαγόρα, των 50 ευρώ, που μαζί με άλλους που θα προμηθευτούντα εισιτήρια τους, θα καθίσουν στην κερκίδα αριστερά της εξέδρας (προς το ρολόι του Σταδίου).

Η Θύρα «3» (η μία στο ρολόι του Σταδίου) θα παραμείνει κλειστή, ενώ η Θύρα «4»(η δεύτερη στο ρολόι του Σταδίου) θα είναι για τους φιλάθλους της Ρόδου, που θα προμηθευτούν εισιτήριο.

Η Θύρα «5» θα παραμείνει κλειστή, ενώ από την Θύρα «6» θα εισέλθουν φίλαθλοι του Διαγόρα που θα έχουν προμηθευτεί εισιτήρια.

Στον αγώνα είναι προσκεκλημένοι όλοι οι φίλαθλοι του Διαγόρα, που πάντα στηρίζουν

την όλη προσπάθεια της ομάδας και της Διοίκησης του «Γηραιού».

-Η γενική τιμή του εισιτηρίου εισόδου στον αγώνα, είναι 10 ευρώ.ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: άλλος έβαλε τα led... αλλος πανηγυρίζει την μείωση δημοτικών τελών!

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης