ροή ειδήσεων

Ξανά εκτός φυλακής ο Δημήτρης Κουφοντίνας - Θερμή υποδοχή ετοιμάζει ο Ρουβίκωνας!



Τον αποκαλεί «αγωνιστή πρότυπο» - Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» εξασφάλισε την δεύτερή του διήμερη άδεια, μέσα σε τρεις μήνες από την πρώτη

Ξανά εκτός φυλακής με διήμερη άδεια θα βρίσκεται από σήμερα στις 9 το πρωί ο καταδικασθείς σε 16 φορές ισόβια για συμμετοχή στη «17Ν», Δημήτρης Κουφοντίνας. Η σημερινή έξοδος του αποκαλούμενου «Λουκά» της «17Ν» από τον Κορυδαλλό είναι η δεύτερη μέσα σε διάστημα τριών μηνών.


Τον περασμένο Νοέμβριο ο πολυισοβίτης της «17Ν» είχε λάβει την πρώτη του διήμερη άδεια για έξοδο από τον Κορυδαλλό, γεγονός που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και από τις πρεσβείες των χωρών πολίτες των οποίων υπήρξαν θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως οι πρεσβείες του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ της Τουρκίας.
Με την είδηση μάλιστα της χορήγησης νέας άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα απεύθυνε κάλεσμα συμπαράστασης μέσω Facebook. «Αύριο το πρωί στις 9 υποδεχόμαστε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τον αγωνιστή ΠΡΟΤΥΠΟ Δημήτρη Κουφοντίνα», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γ. Καλαϊτζίδης, καλώντας τους υποστηρικτές του «Λουκά» της «17Ν» να του ετοιμάσουν θερμή υποδοχή.

Άλλωστε, και τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε είχε λάβει την πρώτη του άδεια για έξοδο από τον Κορυδαλλό, ομάδα υποστηρικτών του τον περίμενε την ώρα που περνούσε την πύλη των φυλακών, φωνάζοντας του το σύνθημα «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά».

Λίγο μετά τις 8 στον Κορυδαλλό έφτασαν η σύντροφός του Δημήτρη Κουφοντίνα, Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Έκτορας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *