ροή ειδήσεων

Διασυρόμαστε ως χώρα. Το καταλαβαίνετε;



Ο επικεφαλής των συμβούλων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, απείλησε ευθέως την ελληνική κυβέρνηση: «Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο»,και Το ΥΠΕΞ απαντησε στον σύμβουλο του Ερντογάν: Το νομικό καθεστώς του Αιγαίου είναι σαφές και κατοχυρωμένο! Δεν μας εξηγεί όμως από ποιους είναι κατοχυρωμένο γιατί έχει χαθεί η εθνική κυριαρχία σε Ελληνική γη και θάλασσα και δεν μιλάει κανείς.

Η φώτο από το press gr δείχνει την δραστηριότητα μόνο ενός Τουρκικού σκάφους, από τα 3-4 που κόβουν βόλτες ανενόχλητα μέρα-νύχτα στα Ίμια τις τελευταίες ημέρες (και είναι μόνο ένα μέρος αυτής της δραστηριότητας). Δεν έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ (αποδεδειγμένα) χωρίς τουρκική παρουσία στην περιοχή, μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.
Αλωνίζουν ελεύθερα και δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ.
Όταν οι λεγόμενες «γκρίζες ζώνες» γίνονται κόκκινες μπροστά στα μάτια σου.
Η Εθνική κυριαρχία στα Ίμια κατάντησε σύντομο ανέκδοτο, και μάλλον ο τουρκαλάς ξέρει τι λέει. Εάν δεν ξυπνήσουν οι Έλληνες από τον λήθαργο και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, δεν έχουμε μέλλον ως χώρα.


http://ixnos.blogspot.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *