ροή ειδήσεων

Κως: Ιρακινοί διακινούσαν λαθραία καπνικά είδη στα νησιά



Στην κατοχή 52χρονου βρέθηκαν 107 πακέτα τσιγάρων και μια συσκευασία καπνού βάρους 50 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης

Η σύλληψη ενός 19χρονου Ιρακινού στην Κω μετά από έλεγχο που αποκάλυψε έξι λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία είχε μαζί του, οδήγησε τις αστυνομικές υπηρεσίες στον εντοπισμό δυο ομοεθνών του που τα διακινούσαν στην Κω και τη Λέρο.


Ο νεαρός αλλοδαπός αποκάλυψε από ποιον είχε προμηθευτεί τα λαθραία τσιγάρα κι έτσι ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Λέρου, άνδρες του οποίου συνέλαβαν έναν 52χρονο Ιρακινό που είχε στην κατοχή του 107 πακέτα τσιγάρων και μια συσκευασία καπνού βάρους 50 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης. Πάνω του, όμως, βρέθηκαν 1.695 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις και κατασχέθηκαν.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 52χρονος σκόπευε να προμηθεύσει τα λαθραία τσιγάρα σε έναν 43χρονο ομοεθνή του ο οποίος επίσης συνελήφθη. Και οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι για κατοχή και προμήθεια λαθραίων προϊόντων, ενώ ερευνάται αν είναι μέλη ευρύτερου κυκλώματος που δρα στα νησιά του Αιγαίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *