επικαιρότητα

Διάγγελμα Τσίπρα από το Καστελόριζο για το τέλος του ΜνημονίουΝέα πρόταση στο Μέγαρο Μαξίμου για το τέλος του Μνημονίου τον προσεχή Αύγουστο`

Σε προηγούμενο δημοσίευμα του parapolitika.gr είχαμε αποκαλύψει τη γιορτή που ετοιµάζεται στο Καλλιµάρµαρο για την έξοδο από το Μνηµόνιο τον Αύγουστο.


Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίµου έχει πέσει η ιδέα να κάνει διάγγελµα προς τον ελληνικό λαό εκείνη την ηµέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το Καστελλόριζο! «Εκείνοι σας έβαλαν, εγώ σας έβγαλα» θα είναι το υποδηλούµενο µήνυµα.

Το µόνο πρόβληµα είναι η συµπάθειά τους προς τον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε επιλέξει το ακριτικό νησί για να ανακοινώσει την προσφυγή της χώρας µας στον διεθνή µηχανισµό στήριξης, δηλαδή το πρώτο Μνηµόνιο.


Η εµφάνιση του Αλέξη Τσίπρα ως αντι-Παπανδρέου είναι, όσο να ’ναι, επιθετική κίνηση προς τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ στην πραγµατικότητα δεν έχουν τέτοιο στόχο. Αχτι έχουν τον Σαµαρά και τον Βενιζέλο, ως γνωστόν, και τίποτα δεν έχουν να χωρίσουν µε τον ΓΑΠ, που κρατάει, άλλωστε, τα αντιδεξιά µπόσικα στο Κίνηµα Αλλαγής.


Παρ’ όλα αυτά, ο πειρασµός του Καστελλόριζου είναι µεγάλος για τον Αλέξη Τσίπρα, που επενδύει πολύ στους συµβολισµούς και στο συναίσθηµα. Εχει πάντως καιρό για να το σκεφτεί και να καταλήξει.


Πηγή: https://www.parapolitika.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά