ροή ειδήσεων

Μια απίστευτη τραγωδία! Ο ένας αδελφός σκοτώθηκε στη Ρόδο κι ο άλλος την ίδια ώρα από σοβαρά προβλήματα υγείας



Τα άσχημα παιχνίδια που παίζει, πολλές φορές, η ζωή, έκαναν την "εμφάνισή" τους, σε βάρος μιας οικογένειας, όταν χάθηκε το ένα παιδί σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, και λίγες ώρες αργότερα "χανόταν" και ο αδελφός του, ύστερα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Πιο συγκεκριμένα, αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Τυρνάβου το δράμα μιας οικογένειας, το οποίο ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ήταν τότε που ένας 49χρονος που, όπως είναι γνωστό, διέμενε στην Κρεμαστή κι εργαζόταν στο νησί μας – καταγόταν από τον Τύρναβο – έχασε το ζωή του μετά από ένα φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός πορείας και αφού έσπασε προστατευτικά κιγκλιδώματα έκανε «βουτιά» από ύψος 13 μέτρων με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η κηδεία του, λοιπόν, έγινε χθες τον πρωί στον Τύρναβο, όπου τον αποχαιρέτισαν συγγενείς και φίλοι.

Όμως, λίγες ώρες μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία έφευγε από τη ζωή και ο 54χρονος αδελφός του, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια που ακόμα δεν είχε συνέλθει από το θάνατο του 49χρονου στη Ρόδο. Η κηδεία του 54χρονου θα γίνει σήμερα στον Τύρναβο.

http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *