επικαιρότητα

Και πάλι αντιμέτωπες Στεφανίδη – Κυριακοπούλου!

η Κυριακοπούλου ανήκει στον Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος

Θα είναι η πρώτη φορά που Στεφανίδη και Κυριακοπούλου θα βρεθούν αντιμέτωπες μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοικτού του Άμστερνταμ, το 2016

Ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά μίτινγκ κλειστού στίβου θα διεξαχθεί την Τετάρτη (07/02) στο Παρίσι, εκεί όπου θα μετάσχουν οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες επικοντίστριες, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου.


Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο αθλήτριες θα βρεθούν αντιμέτωπες μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοικτού του Άμστερνταμ, το 2016, εκεί όπου η Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ η Κυριακοπούλου ήταν τέταρτη.


Η Στεφανίδη ξεκίνησε τη σεζόν με 4.71μ στη Νέα Υόρκη, αλλά… σκέφτεται ακόμη μεγαλύτερες «πτήσεις». Ικανοποιητικό ήταν το ντεμπούτο της Κυριακοπούλου, μετά την πολύμηνη απουσία λόγω της γέννησης της κόρης της. Η έμπειρη αθλήτρια ξεκίνησε τη χρονιά με 4.60μ και είχε καλά άλματα στα 4.71 μέτρα.


Στο Παρίσι θα πάρουν επίσης μέρος οι Πτατσνίκοβα (4.51μ), Κιλίπνο (4.50μ), Μαλάκοβα (4.42μ) και Μόζερ (4.41μ). Κυριακοπούλου και Στεφανίδη θα αγωνιστούν μαζί και στο μίτινγκ της Ρουέν, στις 10 του μηνός.

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης