επικαιρότητα

Κατατέθηκε μήνυση κατά του Θ. Πάγκαλου για το «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»


Ο πρόεδρος ενός μικρού κόμματος της Τουρκίας και συγκεκριμένα του κόμματος Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης, κατέθεσε μήνυση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Πρόκειται για τον Μουσταφά Αλιτσβούς που καταδίκασε το σχόλιο του πρώην υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου ο οποίος είχε πει πρόσφατα σε δηλώσεις του ότι «ο μόνος καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».

Ο Αλιτσαβούς είπε στο πρακτορείο Ανατολή σύμφωνα με την Yeni Safak πως το σχόλιο είναι «απαράδεκτα ρατσιστικό και φασιστικό».

Η μήνυση κατατέθηκε στον εισαγγελέα της Ροδόπης. «Θα ήθελα να πω πως αυτές οι άσχημες και ρατσιστικές εκφράσεις του Πάγκαλου στοχεύουν επίσης 150.0000 Τούρκους της μειονότητας στη Δυτική Θράκη που είναι πολίτες της χώρας και αποτελεί σοβαρή προσβολή σε όλες τις μεινονότητες» δήλωσε ο Αλιτσαβούς.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά