ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το εξοχικό της ακολασίας – Πονοκέφαλος για τα ονόματα της ατζέντας – Άγνωστες πτυχές πίσω από τις νύχτες οργίων!



Τα κλειστά στόματα άρχισαν να ανοίγουν και η υπόθεση έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης. Οι κατηγορούμενοι, οι συμφωνίες και οι άγνωστες κινήσεις...


Υπόθεση σωματεμπορίας, που είχε προκαλέσει θόρυβο στην κοινή γνώμη, με κατηγορούμενους έναν 47χρονο Ροδίτη και έναν 38χρονο Ρουμάνο, που κρίθηκαν πρωτοδίκως κατά πλειοψηφία ένοχοι από κοινού και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 7 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα, απασχόλησε χθες (05-02-2018) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου. Αθώος έχει κριθεί στην ίδια υπόθεση στον πρώτο βαθμό ένας 43χρονος Ρουμάνος.
Το χρονικό της υπόθεσης

Το δικαστήριο απέρριψε ως ανυποστήρικτη την έφεση του Ρουμάνου, ενώ μετέτρεψε την κατηγορία εις βάρος του Ροδίτη σε μαστροπεία, παύοντας την δίωξη, λόγω παραγραφής. Η έρευνα σε βάρος τους κινήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου την 21η Αυγούστου 2009 μετά από καταγγελία μιας 19χρονης Ρουµάνας. Η 19χρονη δεν εμφανίστηκε και χθες στη δίκη. Η συγκεκριµένη υπόθεση είχε εξελιχθεί σε πραγµατικό θρίλερ για τρεις γνωστούς πολίτες της Ρόδου, τους οποίους είχε καταγγείλει η ίδια αλλοδαπή ως “πελάτες” με τους οποίους, όπως υποστήριξε, εξαναγκάστηκε να συνευρεθεί ερωτικά.

Οι δύο εξ’ αυτών κατέθεσαν χθες στη δίκη ότι ο πρώτος κατηγορούμενος δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση. Υποστήριξαν συγκεκριμένα ότι ο τρίτος μάρτυρας είχε γνωρίσει τις γυναίκες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Ροδίτη κατηγορούμενου και τις μετέφερε σε εξοχική κατοικία, ιδιοκτησίας ενός εξ’ αυτών κι εκεί ο έτερος μάρτυρας, αφού προκλήθηκε, ήλθε σε ερωτική επαφή μαζί της και της έδωσε 100 ευρώ ως αμοιβή.

Ο έτερος μάρτυρας, είχε αποχωρήσει, όπως είπε από την οικία, αλλά μετέφερε τις αλλοδαπές στην οικία τους, με το αυτοκίνητό του, αφού πρώτα τις κέρασε δύο σουβλάκια. Μάλιστα του είχαν ζητήσει, όπως κατέθεσε, να μείνουν μαζί του όλο το βράδυ έναντι αμοιβής 2.000 ευρώ κι εκείνος αρνήθηκε.
Στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας

Οι κατηγορούµενοι, εφέροντο, στο διάστηµα από τα µέσα Ιουλίου του 2009 έως τις 21 Αυγούστου 2009, εκµεταλλευόµενοι την ευάλωτη θέση τριών υπηκόων Ρουµανίας, τις µετέφεραν στην Ελλάδα µε σκοπό τη γενετήσια εκµετάλλευσή τους, προς αποκόµιση δικού τους οικονοµικού οφέλους. Συγκεκριµένα, ο Ρουμάνος κατηγορούµενος, ο οποίος διατηρούσε δεσµό µε µια εκ των φεροµένων ως θυµάτων, φέρεται να τις έπεισε να έρθουν από τη Ρουµανία στην Ελλάδα, αφού τους υποσχέθηκε ότι θα εργαστούν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης λαµβάνοντας νόµιµη αµοιβή, πλην όµως η υπόσχεση αυτή ήταν ψευδής.

Στις 11 Αυγούστου του έτους 2009 έφτασαν στη Ρόδο, για να εργασθούν σε νυχτερινό µπαρ στο οποίο εργαζόταν ήδη ως σερβιτόρα η σύζυγος του τρίτου κατηγορούµενου. Εντούτοις, οι ανωτέρω αλλοδαπές δεν εργάστηκαν σε νυχτερινό µπαρ, αλλά οι κατηγορούµενοι, όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, τις µετέφεραν σε ξενοδοχείο και τις εξανάγκαζαν να έρχονται σε ερωτική επαφή µε πελάτες έναντι αµοιβής, σε ραντεβού που κανόνιζε ο πρώτος κατηγορούµενος, λόγω των γνωριµιών του στη Ρόδο.

Ο τελευταίος φέρεται να τις µετέφερε µε το αυτοκίνητό του στα σηµεία συνάντησης, αφού πρώτα τις ειδοποιούσε για τα ραντεβού ο δεύτερος, τα δε χρήµατα που εισέπρατταν οι αλλοδαπές από τους πελάτες, τα καρπώνονταν αποκλειστικά οι κατηγορούµενοι. Είχαν κατηγορηθεί συγκεκριμένα για το ό,τι στις 21 Αυγούστου 2009, ύστερα από ένα ραντεβού, που είχε πραγµατοποιήσει η πρώτη αλλοδαπή, η οποία σε διάστηµα δύο περίπου εβδοµάδων είχε έρθει σε επαφή µε 15 περίπου πελάτες µε αµοιβή 100 ευρώ ανά πελάτη, ο πρώτος κατηγορούµενος φέρεται να μην την περίµενε στο σηµείο συνάντησης προκειµένου να την µεταφέρει στο ξενοδοχείο, µε αποτέλεσµα αυτή να διαφύγει και να µεταβεί στο αστυνοµικό τµήµα, όπου και κατήγγειλε τα προαναφερθέντα.

Η 19χρονη Ρουµάνα κατέθεσε ενώπιον του τακτικού Ανακριτή στοιχεία γύρω και από την ταυτότητα ορισµένων “πελατών” µε τους οποίους, όπως υποστήριξε, εξαναγκάστηκε να συνευρεθεί ερωτικά. Υποστήριξε συγκεκριµένα ότι οι συναντήσεις της µε πελάτες του κυκλώµατος γίνονταν µεταξύ άλλων σε δύο πολυτελή ξενοδοχεία της Ρόδου, σε εξοχικές κατοικίες αλλά και στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων. Ιδιαίτερη µνεία έκανε σε επώνυµο για τον οποίο, όπως είπε, είχε ερωτική συνεύρεση έναντι αµοιβής σε ένα σπίτι 20 χιλιόµετρα έξω από τη Ρόδο και συγκεκριµένα σε µια µονοκατοικία.
newsit.gr
Πηγή: dimokratiki.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/2/18 15:13

    Α, ρε "Κύρηκα"! Έφυγες και μας άφησες στο σκοτάδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *