ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Δράστης έξι κλοπών συνελήφθη με ηρωίνη, χασίς και χάπια



Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή

Ακόμη και ένα ανήλικο παιδί είχε πέσει θύμα δυο Ελλήνων κακοποιών που δρούσαν την τελευταία εβδομάδα στην Κάλυμνο και του είχαν αρπάξει το μπουφάν του! Μάλιστα, ο ένας από τους δυο το φορούσε την ώρα που συνελήφθη με ναρκωτικά κατά την διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το βράδυ της Δευτέρας!


Το μπουφάν αποδόθηκε στο παιδί από το οποίο το είχε κλέψει ο 25χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του και στο σπίτι του μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, δυο κομμάτια βαμβάκι εμποτισμένα με ηρωίνη και 16 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Όπως διαπιστώθηκε, κυκλοφορούσε με ένα μοτοποδήλατο που είχε κλέψει το απόγευμα της Κυριακής, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας είχε διαρρήξει ένα σπίτι μαζί με έναν 42χρονο συνεργό του αλλά έγιναν αντιληπτοί και το έβαλαν στα πόδια.


Στην προανάκριση εξιχνιάστηκαν και άλλες κλοπές που ο νεαρός δράστης διέπραττε συστηματικά από την προηγούμενη Τρίτη. Συγκεκριμένα, είχε διαρρήξει μια εκπαιδευτική μονάδα και είχε αρπάξει καταναλωτικά προϊόντα, είχε κλέψει άλλη μια μοτοσικλέτα και είχε παραβιάσει δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα από τα οποία είχε «βουτήξει» μερικά κέρματα, έγγραφα και μέρος του εξοπλισμού. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 42χρονος συνεργός του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *