ροή ειδήσεων

Νέα ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο

Oι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο άτυχος φοιτητής έχασε την ζωή του ακαριαία και όχι μετά από ημέρες όπως υποστήριζε ο ιατροδικαστικής Δωδεκανήσων που είχε εξετάσει αρχικά την σορό.

Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή από την Κάλυμνο, Νίκου Χατζηπαύλου, δίνουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων στη σορό του 21χρονου.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Alpha η Αγγελική Νικολούλη, οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο άτυχος φοιτητής έχασε την ζωή του ακαριαία και όχι μετά από ημέρες όπως υποστήριζε ο ιατροδικαστικής Δωδεκανήσων που είχε εξετάσει αρχικά την σορό.

Επίσης η σορός δεν έφερε κατάγματα ούτε ρήξη σπλήνας όπως επίσης είχε αναφερθεί στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση. Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς σύμφωνα με τα σημερινά αποτελέσματα εντοπίστηκαν πολλά και σοβαράς θλαστικά τραύματα στο κεφάλι του φοιτητή τα οποία προκλήθηκαν από θλων όργανο.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου είχε απορρίψει το σενάριο της αστυνομίας που ανέφερε πως ο φοιτητής έκανε ορειβασία όπου έχασε την ισορροπία και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο μετά από ημέρες αβοήθητος και πλέον θεωρεί πως μετά τα σημερινά αποτελέσματα πρέπει να ανοίξει ξανά ο κύκλος των ερευνών.

 newpost

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/2/18 23:24

    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ....ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ Η ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ???? ΑΦΟΥ Η ΙΑΤΤΡΟΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ....ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/18 02:15

      ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΜΜΕ ΔΩΣΤΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. Ο ΘΕΣΜΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΜΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *