ροή ειδήσεων

Οι δύσκολες στιγμές του Κώστα Σημίτη στο Blue Star Paros – Οργή για τον πρώην πρωθυπουργό [pics]



Επιβάτες γιούχαραν τον Κώστα Σημίτη μέσα στο Blue Star Paros. Ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τη γυναίκα του Δάφνη, ταξίδεψαν στη Σύρο, σε ένα ταξίδι με πολλές άβολες στιγμές...


Στην Σύρο θα περάσει το τριήμερο των αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Είναι γνωστό ότι ο κύριος Σημίτης έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Κυκλάδες και ειδικότερα με τη Σίφνο, την οποία επισκέπτεται συνέχεια.

Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Σύρο και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Μόνο που το ταξίδι που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης του επιφύλαξε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά.

Τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη». Εκείνος συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση, ενώ η ένταση δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα και οι καταστάσεις δεν ξέφυγαν.

Στις εικόνες βλέπουμε τον Κώστα Σημίτη να κάθεται στο σαλόνι του Blue Star Paros και να διαβάζει εφημερίδα. Οι υπεύθυνοι του πλοίου βρίσκονταν σε εγρήγορση ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο και τα πράγματα κύλησαν μετά την πρώτη ένταση ομαλά.
Ο Κώστας Σημίτης στο Blue Star Paros

Πηγή: cyclades24.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *