ροή ειδήσεων

Mηνύματα-απάντηση στην Αγκυρα: Ο Τσίπρας στους πιλότους μαχητικών της Σκύρου



Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επισκέπτονται την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής θα βρεθεί στο Καστελόριζο. Ολοι αναμένεται να στείλουν μηνύματα για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.

Τσίπρας - Καμμένος στη Σκύρο

Σε μια από τις πιο νευραλγικές βάσεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας βρέθηκαν ο πρωθυπουργός μαζί με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.

Ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκαν την 135 Σμηναρχία Μάχης, από όπου καθημερινά απογειώνονται τα ελληνικά μαχητικά για την αναχαίτιση των τουρκικών αεροσκάφων.

Συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή.





Δείτε φωτογραφίες απο την επίσκεψη του πρωθυπουργού και του υπουργού Αμυνας στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο:













«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.





Ασφαλώς η επίσκεψη αυτή, με δεδομένα και τα όσα έχουν προηγηθεί με τον εμβολισμό του σκάφους του Λιμενικού στα Ίμια από την τουρκική ακταιωρό.


Τριήμερο χαλάρωσης για τον Αλέξη Τσίπρα και την οικογένειά του

Ο Πρωθυπουργός ταξίδεψε στο νησί μαζί με την οικογένεια του για να περάσουν το τριήμερο και παρακολουθήσουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και φυσικά το πρωτότυπο έθιμο με το "Γέρο" και την "Κορέλα".

Αρκετοί επισκέπτες έσπευσαν να του ζητήσουν selfies.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *