ροή ειδήσεων

Επιθέσεις αντιεξουσιαστών σε κρεοπωλεία και ψαράδικο – Οι εικόνες και τα μηνύματα που άφησαν πίσω [pics]



Οι επιθέσεις στα Γιάννενα προκαλούν αίσθηση. Οι δράστες έγραψαν συνθήματα και έβγαλαν ανακοίνωση μέσα στην οποία αιτιολογούν τα χτυπήματα...


Επίθεση σε κρεοπωλεία, φορτηγά μεταφοράς κρεάτων, αλλά και σε ένα ιχθυοπωλείο στα Γιάννενα, εξαπέλυσαν την Τετάρτη (14-02-2018) αντιεξουσιαστές. Την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα «Μαυροπράσινα Παγούρια» η οποία ανήρτησε σχετική ανακοίνωση και φωτογραφικό υλικό σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Ορμώμενοι από το κάλεσμα για κλιμάκωση των χτυπημάτων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, επιλέξαμε να δώσουμε κι εμείς το παρόν στην πόλη των Ιωαννίνων προκαλώντας υλικές ζημιές σε οχήματα και καταστήματα που μεταφέρουν και εμπορεύονται είτε έντρομα ζώα είτε τα διαμελισμένα σώματά τους. Δηλαδή εμπορεύονται την ζωή και την ελευθερία άλλων» δηλώνουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Τα «Μαυροπράσινα Παγούρια» αναφέρουν ότι στόχος τους είναι «να δείξουμε αλληλεγγύη σε εκείνους που το βασικό τους δικαίωμα για ελευθερία καταπατάται από την στιγμή της γέννησής τους, στο βωμό του κέρδους, της διασκέδασης, της παράδοσης και του κυρίαρχου συστήματος πεποιθήσεων του καρνισμού».

Οι εικόνες μετά τις επιθέσεις στα Γιάννενα

Εξηγώντας γιατί επιτέθηκαν στο ιχθυοπωλείο είναι ότι «ο αγώνας μας δεν περιορίζεται στην εναντίωση στην εκμετάλλευση/κακοποίηση/θανάτωση των ζώων ξηράς, αλλά επεκτείνεται σε όλα τα άτομα, όλων των ειδών ζώων, καθώς αναγνωρίζουμε την εγγενή αξία τους».

Πηγή: thestival.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *