ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στις καλύβες του «Survivor» χτίζει το νέο της προφίλ



Είναι σπάνιο φαινόμενο να δίνονται στον αδηφάγο τηλεοπτικό χώρο οι ευκαιρίες που δόθηκαν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία σε πολύ νεαρή ηλικία παρουσίαζε δική της εκπομπή.

Ευκαιρίες που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως και η ίδια μοιάζει να μην εκμεταλλεύτηκε σωστά. Μετά από πολύ μελάνι και «φαρμάκι», η παρουσιάστρια επέστρεψε στη μικρή οθόνη, σε ρόλο που, αν χειριστεί έξυπνα, ίσως της επιτρέψει να γυρίσει στην Ελλάδα αναβαπτισμένη τηλεοπτικά. Κι αυτό θα είναι το πραγματικό τρόπαιο του «Survivor» για εκείνη.



Μέσα στα πολύ λίγα χρόνια της καριέρας της διέσχισε τον δρόμο προς την κορυφή, αλλά και το αντίστροφο, με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Το ξανθό κορίτσι από τη Ρόδο και φοιτήτρια Φιλοσοφικής, από αμίλητο μοντέλο του μακιγιάζ πάνω στο οποίο «ζωγράφιζαν» οι make up artists στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, απέκτησε σύντομα ηγετικό ρόλο. Με την εύνοια της Ελένης, βρέθηκε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν του 2012 στο πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Μες την Καλή Χαρά», ενώ ο επόμενος χειμώνας τη βρήκε και πάλι στην ίδια εκπομπή, αλλά με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Η τρίτη σεζόν την έχρισε παρουσιάστρια της ζώνης του σαββατοκύριακου, με την εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», αλλά η χρυσή ευκαιρία που της δόθηκε συνδέθηκε με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, απομάκρυνση συνεργατών και στελεχών και πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αλαζονική, ενίοτε και «βασιλική» συμπεριφορά εκ μέρους της. Στις τρεις σεζόν που παρουσίαζε το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» βελτιώθηκε και απέκτησε εμπειρία, δεν κατάφερε όμως να αντιστρέψει το δημόσιο προφίλ της.

Το συμβόλαιό της με τον Alpha ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς να ανανεωθεί, και η αυλαία της εκπομπής της έπεσε οριστικά.



Μια σειρά από δημοσιεύματα έκαναν τότε λόγο για συνεργασία με το «E», τον ΑΝΤ1, τον ΣΚΑΪ, αλλά ο χειμώνας τη βρήκε –με τον καφέ στο χέρι τις περισσότερες φορές και με casual ντύσιμο–, να εισέρχεται στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, όπου έκανε την πρακτική της ως φοιτήτρια της Φιλοσοφικής. Πλέον, όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δοκιμάζεται στα αγωνίσματα του «Survivor». Μόλις ακούστηκε το όνομά της, «βόγγηξαν» τα social media από κάθε λογής αρνητικά σχόλια, αλλά η είσοδός της στο ριάλιτι επιβίωσης εκτίναξε την τηλεθέαση. Χαμογελαστή, άβαφη, με φαρδύ σορτσάκι και λίγα παραπανίσια κιλά, τα οποία συνόδευσε η παραδοχή «Έφαγα λίγο παραπάνω για να κάνω απόθεμα», παρουσίασε ένα άλλο προφίλ.



Τα πρώτα σχόλια ήταν αρκούντως ειρωνικά και περιστρέφονταν κυρίως γύρω από την εμφάνισή της. Η απάντησή της ήταν δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που συμμετείχε την πρώτη της κιόλας μέρα. Η ανεμελιά με την οποία δείχνει να αντιμετωπίζει το σώμα της –σε μια εκπομπή που φέτος έχει ρίξει το βάρος της σε γυμνασμένους παίκτες– εκτιμήθηκε τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους χρήστες των social media. Ίσως γιατί είδαν τη «βασίλισσα», όπως την αποκαλούσαν αρχικά ειρωνικά, χωρίς φτιασίδια, και τους ήταν ευκολότερο να ταυτιστούν μαζί της εμφανισιακά παρά με ανθρώπους που ξεχειλίζουν από μύες και τατουάζ. Το δεύτερο επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε η Ντίνα πλέον για τους φίλους της, συνοδεύτηκε από αγωνία, σκληρή προσπάθεια να ξεπεράσει τα εμπόδια του αγωνίσματος –σε αντίθεση με τους περισσότερους συμπαίκτες της που είναι «αίλουροι»–και… νίκη. Μια νίκη η οποία χλευάστηκε από την αντίπαλό της και γύρισε ακόμα περισσότερο το ρεύμα υπέρ της, με τα social media να πλημμυρίζουν με θετικά προς το πρόσωπό της σχόλια. Ατάκες της όπως «Πείνασες; Και πολύ άργησα» και «Το κριθαράκι, Σάκη μου, περίμενα να το φάω», έγιναν viral. Και, όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι πλέον στο χέρι της μέσα από το «Survivor» να χτίσει το προφίλ που θα την κατεβάσει από θρόνους, αλλά θα τη βάλει μέσα στα σπίτια του κόσμου.



Πηγή : περιοδικό HELLO!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *