ροή ειδήσεων

Αύξηση των Ρώσων τουριστών φέρνει η συνεργασία TUI – Mouzenidis



Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, η δημιουργία της συμμαχίας, η οποία προβλέπει τις αμοιβαία επωφελείς ευκαιρίες για τις συνεργαζόμενες εταιρείες, ανακοινώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στη Μόσχα, στην έδρα του πρακτορείου ειδήσεων «Interfax».

Οι τομείς προτεραιότητας στην Ελλάδα για την καλοκαιρινή σεζόν του 2018 έχουν οριστεί από την TUI και είναι οι δημοφιλείς μεταξύ των Ρώσων τουριστών Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος, καθώς και τα θέρετρα της Χαλκιδικής και της Πελοποννήσου.



Η επίσημη συμφωνία για τη στρατηγική συνεργασία προϋποθέτει την επέκταση των διαθέσιμων επιλογών για κάθε εταιρεία, καθώς και τη βελτιστοποίηση των προσφορών, διαθέσιμων και για την online κράτηση.

Η TUI προσφέρει στους πελάτες της τα τουριστικά πακέτα που περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες της Mouzenidis Travel, και διαμονή σε εγγυημένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των Bomo Club Hotels, ιδιόκτητο δίκτυο ξενοδοχείων του ελληνικού πράκτορα, αεροπορική μεταφορά στις πτήσεις της Ellinair, ιδιόκτητης αεροπορικής εταιρείας και άλλες υπηρεσίες.

Η συνεργασία με την TUI, έναν πράκτορα με θετικό επιχειρηματικό ιστορικό, και το σύστημα άκαμπτων συμφωνιών περί πληρωμών και παροχής των μπλοκ θέσεων στα ξενοδοχεία και στις αεροπορικές πτήσεις, με τη σειρά του, θα εξασφαλίσει στον ελληνικό πράκτορα τις έγκαιρες ταμειακές ροές.

Ο Γεώργιος Μασμανίδης, Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel Greece, ανακοίνωσε ότι για την επερχόμενη σεζόν αυξήθηκαν σημαντικά οι ποσοστώσεις εγγυημένων θέσεων στα ξενοδοχεία της Ελλάδας, επεκτάθηκε ο όγκος των αερομεταφορών από τη Ρωσία στην Ελλάδα με τα φτερά της ιδιόκτητης αεροπορικής εταιρείας Ellinair. Καθώς επίσης, ένα μέρος του στόλου λεωφορείων του Ομίλου Mouzenidis Group θα τεθεί στη διάθεση του ταξιδιωτικού πράκτορα TUI Russia.

Ο ο Βλαντιμίρ Ρουμπτσόβ, Αναπληρωτής Διευθυντή του Τμήματος Προϊόντων και Επιχειρήσεων της TUI Russia στην ομιλία του σημείωσε ότι κατά τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, οι πωλήσεις της ελληνικής κατεύθυνσης στην εταιρεία διπλασιάστηκαν.
«Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Mouzenidis Travel, καταφέραμε να αυξήσουμε τον αριθμό των προτάσεων, τόσο για ξενοδοχεία, όσο και για τις πτήσεις, και η γεωγραφία και η συχνότητα των πτήσεων προς την Ελλάδα έχει αυξήσει σημαντικά», – δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντή του Τμήματος Προϊόντων και Επιχειρήσεων της TUI Russia.

Όπως δήλωσε η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Μόσχα κ. Ελένη Βάκαλη « χάρη στη στρατηγική συμμαχία των κορυφαίων ρωσικών ταξιδιωτικών πρακτόρων, οι πωλήσεις στην ελληνική κατεύθυνση θα αυξηθούν σημαντικά. Κατά το πρώτο έτος συνεργασίας, η TUI Russia σχεδιάζει να αυξήσει τις πωλήσεις της στην Ελλάδα κατά 3 φορές, ενώ η Mouzenidis Travel κατά 20-30%»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *