ροή ειδήσεων

Ιάλυσος Ρόδου - Προοδευτική 2-0



Συνέχεια στο αήττητο εντός έδρας σερί του έδωσε ο Ιάλυσος Ρόδου ο οποίος κέρδισε με 2-0 την Προοδευτική, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Νέο ενδιαφέρον στην μάχη της κορυφής έδωσε ο Ιάλυσος, ο οποίος πέτυχε την έκτη του εντός έδρας νίκη, αποτέλεσμα που τον φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από τον Εθνικό. Όσον αφορά το παιχνίδι οι παίκτες του Θανάση Τερζή μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι από τους «βυσσινί» και στο 8΄ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς με το σουτ του Φαβάλι να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Μπαντίκου.


Στο 13΄ οι «τοξοβόλοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με σουτ του Σταυλά. Έπειτα από το τέρμα αυτό οι Ροδίτες πατούσαν καλύτερα στο ματς και στο 25΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με σουτ του Δελαπόρτα. Στο 41΄ ο Ιάλυσος έφτασε κοντά σε ακόμα ένα γκολ, το πλασέ όμως του Δελαπόρτα έφυγε λίγο άουτ από το τέρμα του Μπαντίκου.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα προκειμένου να κάνουν διαχείριση του υπέρ τους σκορ. Από την πλευρά της η Προοδευτική προσπάθησε να γίνει απειλητική για την εστία του Ανδρούτσου. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 85΄ η κεφαλιά όμως του Κανελλόπουλου πέρασε λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων.

Η απάντηση από πλευράς Δωδεκανήσιων ήρθε στο 89΄ με την κεφαλιά του Δελαπόρτα να φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Μπαντίκου. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα δεν υπήρξε κάτι άλλο το αξιόλογο στο παιχνίδι, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Τερζής): Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Μανθάνο (75’ Βλάχος), Φαβάλι (90’ Αρχοντούλης), Κόλα, Μπεγλεκτσής (91’ Σπάρταλης), Δελαπόρτας, Δήμας (46’ λ.τ. Μαντικός)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Τσαραούσης (53’ Φαμπίνιο), Ξυγκάκης, Ζίζηλας (82’ Ζιβάνοβιτς) Παπανικόλας, Μαρής, Βλάχος (63’ Χρήστου), Μπέλερης, Κανελλόπουλος, Ντάλας, Κουϊρουκίδης

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *