επικαιρότητα

Πραγματικά αδίστακτοι! Θα έκαιγαν ζωντανή την γιαγιά για 50 ευρώ!Ο εφιάλτης της 81 ετών γυναίκας στις 22:30 χθες βράδυ. όταν οι δυο ληστές μπήκαν στο σπίτι της, στο Κόμμα Λαμίας.


Η γιαγιά εκείνη την ώρα είχε ξαπλώσει και είδε ξαφνικά τους ληστές πάνω από το κεφάλι της να την απειλούν με ένα κουζινομάχαιρο, που είχαν πάρει από την κουζίνα του σπιτιού. Οι δυο ληστές, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, έδεσαν τη γιαγιά με ένα καλώδιο σε μια πολυθρόνα και τη ρωτούσαν επίμονα που έχει τα χρήματα.

Όταν η ηλικιωμένη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50 ευρώ, τότε οι αδίστακτοι ληστές, την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν. «Πες που είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», έλεγαν και ξανάλεγαν οι ληστές στη γιαγιά, η οποία ωστόσο επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.

Οι ληστές αφού έκαναν άνω – κάτω το σπίτι και δεν βρήκαν άλλα χρήματα, πήραν τα 50 ευρώ, έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι αφήνοντας τη γιαγιά δεμένη με το καλώδιο στην πολυθρόνα.

Δυο ώρες αργότερα η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει έναν γείτονα, ο οποίος ενημερωσε την αστυνομία. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους για να εξαφανιστούν.

Πηγή: LamiaReport

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά