ροή ειδήσεων

Ρόδος: Διαγωνισμός για την μίσθωση του ξενοδοχείου Έλαφος και Ελαφίνα



Η εταιρεία «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΡΟΔΟΥ Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία» προκήρυξε πλειοδοτικό διαγωνισμό για την την υπεκμίσθωση του ευρισκόμενου στο όρος Προφήτης Ηλίας τουριστικού συγκροτήματος, το οποίο περιλαμβάνει τα ακίνητα με την ονομασία «ΕΛΑΦΟΣ», «ΕΛΑΦΙΝΑ» και «ΕΛΑΦΑΚΙ».

Η διάρκεια της σκοπούμενης μίσθωσης ορίζεται στα 20 έτη.

- Ως χρήση των χώρων του μισθίου ορίζεται αποκλειστικά αυτής της λειτουργίας τους ως ξενοδοχείου αναφορικά με τα ακίνητα με την ονομασία «ΕΛΑΦΟΣ» & «ΕΛΑΦΙΝΑ» και για το ακίνητο με την ονομασία «ΕΛΑΦΑΚΙ» ως επιχείρησης μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος ή οργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων ή επιχείρησης αναψυχής μετά ή χωρίς παιδότοπο.

Το ελάχιστο προσφερόμενο μίσθωμα δεν δύναται να είναι μικρότερο από ποσοστό 10% επί των κάθε είδους ακαθαρίστων εσόδων από τη λειτουργία των χώρων, με ελάχιστο σε κάθε περίπτωση εγγυημένο ποσό ετήσιων ακαθαρίστων εσόδων αυτό των 260.000 ευρώ πλέον του συνόλου του εκάστοτε ισχύοντος τέλους χαρτοσήμου επί του ποσού αυτού. Η δημοπρασία θα είναι δημόσια και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου την Παρασκευή 30 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής. Ως καταληκτική προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής των υποψηφίων θεσπίστηκε η Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ.

tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *