ροή ειδήσεων

Εκτελούνται νέες ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Ρόδου

Υποβάλλονται μελέτες για ασφαλτοστρώσεις άνω των 2.500.000 ευρώ

Με εντατικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσία που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, εκτελούνται οι εργασίες απόξεσης και αντικατάστασης ασφαλτικού τάπητα επί των οδών Ερυθρού Σταυρού, Αγίας Σοφίας και Πλατείας Αιγαίου.
Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου πόλεως Ρόδου (εντός και εκτός σχεδίου)», συνολικού προϋπολογισμού 243.940 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΣΑΤΑ. Αντικείμενο των εργασιών είναι η βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα η ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις και λακκούβες. Αναλυτικότερα το έργο προβλέπει την αποκατάσταση του οδοστρώματος επί των οδών: Ερυθρού Σταυρού, Καρανικόλα, Αμφιτρίτης, Λεμεσού, Αιγαίου, Ζαννή, Μυτιλήνης, Χίου, Λάρνακας, Μόρφου, τμήμα Αγίας Σοφίας, τμήμα Αγίων Αναργύρων, τμήμα Ν. Βολονάνη.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Ρόδου, εντός του επόμενου μήνα θα υποβληθούν προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο νέες μελέτες, προκειμένου να διενεργηθεί νέος διαγωνισμός και εντός του 2018 θα υπογραφούν νέες συμβάσεις έργων προϋπολογισμού άνω των 2.500.000 ευρώ με ιδίους πόρους του δήμου, σε οδικούς άξονες εντός της πόλης και στις δημοτικές ενότητες, ούτως ώστε να βελτιωθεί αισθητά το οδικό δίκτυο του νησιού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *