ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Ελπίζουμε οι φίλαθλοι να απόλαυσαν την δωρεάν κωμωδία»



Πυρά εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου, με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (24/3) με αντίπαλο τον Ιωνικό.



Ανακοίνωση στην οποί επιτίθεται τόσο στην διαιτησία του ρέφερι Γκάμαρη από τον σύνδεσμο Αθηνών, όπως και στον βοηθό του Κορτέση στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρουσία του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου Γιώργου Σπανού στο εν λόγω ματς.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πάνω που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε, έστω και μπόλικη δόση αφέλειας και ρομαντισμού, πως ο πάτος στον απόπατο του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε βρεθεί και είχε ξεκινήσει η πορεία προς την αποκατάσταση της αξιοπιστίας του, ήρθε το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιωνικό να μας προσγειώσει ανώμαλα στην πραγματικότητα και να μας υπενθυμίσει, πως παραμένει «ευωδιαστό» πέραν πάσης φαντασίας και… εξυγίανσης.


Ίσως γιατί όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν. Σ’ έναν αγώνα που κρινόταν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των δύο ομάδων στην Γ’ Εθνική κατηγορία, κάποιος διαιτητής Γκάμαρης και κάποιος βοηθός Κορτέσης από την ΕΠΣ Αθηνών, υποχρέωσαν τη Ρόδο να αγωνιστεί από το 34’ με αριθμητικό μειονέκτημα, με μία απόφαση που θα γραφτεί στην ιστορία του αθλήματος ως μνημείο γελοιότητας και διαιτητικής αλητείας.

Λογικά, το Σάββατο θεσπίστηκαν νέοι κανονισμοί, γεγονός που αγνοούσαμε. Μάθαμε πως όταν ένας ποδοσφαιριστής (Δημακάκος) προσπαθεί να κλωτσήσει εν ψυχρώ αντίπαλό του (Μπούτερ)και εν συνεχεία σωριάζεται στο έδαφος δίνοντας μία πρώτης τάξεως θεατρική παράσταση, αντί να αποβληθεί αυτός, αποβάλλεται το θύμα της αντιαθλητικής ενέργειας, προφανώς επειδή το τελευταίο δεν εκτίμησε επαρκώς το υποκριτικό ταλέντο του, προτεινόμενου για το βραβείο fair play, “συναδέλφου” του.

Ελπίζουμε οι περισσότεροι από εκατό “φίλαθλοι”, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες σ’ ένα κατά τα άλλα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, να απόλαυσαν τη δωρεάν κωμωδία. Ελπίζουμε επίσης, τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός, που παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι, όσο και ο παλιός διαιτητής και εδώ και λίγες μέρες γενικός αρχηγός του Ιωνικού, Ηρακλής Τσίκινης, να αισθάνονται περήφανοι ο πρώτος για τον συντοπίτη του και ο δεύτερος για τον συνάδελφό του κύριο Γκάμαρη.

Η παρουσία των παραπάνω δύο στο γήπεδο ήταν πράγματι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ρωτήσουμε πόσο περήφανη αισθάνεται η ποδοσφαιρική αρχή της Δωδεκανήσου και οι υψηλά ιστάμενοί της για την… εξυγίανση και τη νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ευαγγελίστηκε, έτσι όπως τη χαρήκαμε στο γήπεδο της Νεάπολης. »

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *