ροή ειδήσεων

Για δύο ώρες δεν θα κινηθούν αύριο τα λεωφορεία



Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Συνδικάτου μας και σε συνεννόηση με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μας αλλά και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ και την επιχείρηση

μας , αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε δίωρη στάση εργασίας αύριο Παρασκευη 02/ 03/ 2018 από της 10:00 εώς 12:00 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το συμβάν που έγινε την Τρίτη 27 /02 / 2018 σε μαθητικό δρομολόγιο .

Γονέας μαθήτριας χειροδίκησε τον οδηγό του λεωφορείου γιατι τόλμησε ο οδηγός να ζητήσει από την κόρη του το μαθητικό πάσο .

Το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά αυτά αυξάνονται επικίνδυνα .

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουνε ότι ο οδηγός προσπαθεί να κάνει την δουλειά του σωστά εκτελώντας τις διαδικασίες και τις εντολές που υπάρχουν από την επιχείρηση και την νομοθεσία .

Θα πρέπει όλοι οι επιβάτες να καταλάβουνε ότι και ο οδηγός-σταθμάρχης – ελεγκτής είναι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ που προσπαθεί να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί και με ότι μέσα του προσφέρουν για να κάνει την δουλειά του .

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε για τα περιστατικά αυτά και κάνοντας αρχή από αυτό το περιστατικό προχωρήσαμε μαζί με την επιχείρηση στην κατάθεση μήνυσης εναντίον του Κυρίου αυτού αλλα και οποιαδήποτε άλλου στο μέλλον έχει παρόμοια συμπεριφορά εναντίον εργαζόμενου της επιχείρησης και μέλους του Συνδικάτου μας .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕMM    ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *