ροή ειδήσεων

Λαφαζάνης από τη Σύμη: Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα εθνική και κοινωνική επανάσταση

Μήνυμα για γρήγορη απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, έστειλε ο γραμματέας της ΛΑΕ



Μήνυμα για γρήγορη απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, έστειλε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης από τη Σύμη, όπου παρευρέθηκε για τους εορτασμούς της εθνικής επετείου του 1821.

«Αυτήν την ώρα η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στους δυο άδικα προφυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης. Από την ακριτική Σύμη διεκδικούμε την άμεση απελευθέρωση τους» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης μετά το πέρας της παρέλασης.

Πρόσθεσε πως «τα κροκοδείλια δάκρυα της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, τα οποία δεν συνοδεύονται με συγκεκριμένα αποφασιστικά μέτρα, δεν μπορούν να τους φέρουν πίσω».

Ο γραμματέας της ΛΑΕ είπε πως εάν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Κάμμενος θεωρεί ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται σε ομηρία, τότε δεν έχει καμιά άλλη επιλογή από το να αναλάβει τις ευθύνες του, να επιδείξει ευθιξία και να παραιτηθεί αμέσως, αντί να διαλαλεί σε όλη την Ευρώπη και όπου βρεθεί και όπου σταθεί την ομηρία τους, εκθέτοντας παράλληλα τη χώρα.

Καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Αυτήν την ώρα, η Ελλάδα χρειάζεται μια πολύ βαθιά και θεμελιώδη δημοκρατική ανατροπή. Στην ουσία, η χώρα μας χρειάζεται μια νέα εθνική και κοινωνική επανάσταση, η οποία θα δώσει επίκαιρο νόημα και θα ολοκληρώσει την επανάσταση του '21. Αυτή είναι η μεγάλη και επείγουσα πρόκληση για την ανόρθωση και την ανασυγκρότηση του τόπου μας, πριν η Ελλάδα γνωρίσει εθνικές περιπέτειες και κυρίως μείνει μια χώρα χωρίς νεολαία και επομένως δίχως αύριο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *