ροή ειδήσεων

“Χαλιφάτο η Τουρκία”! Ο Γ.Μάζης εξηγεί γιατί μόνο με δηλώσεις η Τουρκία δεν καταλαβαίνει τίποτα!



Εξαιρετικά σημαντική η θέση που πήρε η ΕΕ έναντι της Τουρκίας. Πολύ θετική η στάση της στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών…

Ενθαρρυντική η ομιλία Τραμπ στον Λευκό Οίκο με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. “Θα αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις”, είπε. Γενικώς…

Ακόμη και ο Πούτιν είπε στον Τσίπρα ότι θα μιλήσει στον Ερντογάν για την επιθετικότητα που επιδεικνύει έναντι της Ελλάδας.

Όλα αυτά είναι καλά. Αλλά σε ποια Τουρκία απευθύνονται; Σε ποιον ηγέτη; Πόσο ενδιαφέρεται πλέον ο Ερντογάν για τη “δυτική πορεία” της χώρας του; Πόσο τον ενοχλούν οι όποιες σκληρές δηλώσεις; Μήπως το μόνο που θα είχε αποτέλεσμα θα ήταν η επιβολή σκληρών κυρώσεων έναντι της Τουρκίας; Υπάρχουν θέματα που μπορούν να την πονέσουν.

Ο Καθηγητής Γιάννης Μάζης έχει εξηγήσει με σαφήνεια -σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά- στο Militaire.gr ότι το καθεστώς Ερντογάν έχει πάρει τις αποφάσεις του. Οι οποίες δεν οδηγούν τη Τουρκία στην “αγκαλιά της Δύσης”, αλλά στο Ισλάμ και στο νέο χαλιφάτο! Ο Ερντογάν έχει αποφασίσει ότι είναι προτιμότερο να ΄ναι πρώτος στο “ισλαμικό χωριό” κι όχι “τελευταίος στην ευρωπαϊκή οικογένεια”.

Δείτε τι λέει ο κ.Μάζης, ο οποίος πριν από λίγο μιλώντας στον Antenna είπε ότι η Τουρκία με την εισβολή στην Αφρίν και τα όσα κάνει στη βόρεια Συρία καταργεί στην πράξη τη Συνθήκη της Λωζάνης.



militaire

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *