ροή ειδήσεων

Ρόδος: Παρέμβαση για τις απολύσεις ξενοδοχουπαλλήλων- Απαράδεκτη και προκλητική απάντηση του διευθυντή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ «ALDEMAR»


Το Σωματείο των Εργαζομένων στα ξενοδοχεία «Amilia Mare» και «Paradise Village» του ομίλου «Aldemar» καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του γενικού διευθυντή της επιχείρησης στη Ρόδο, σε παρέμβαση που έκανε αντιπροσωπεία συνδικαλιστών με αίτημα την ανάκληση των απολύσεων στις οποίες προχωρά με συγκεκριμένο σχέδιο.

Συγκεκριμένα, πολυμελής αντιπροσωπεία εκλεγμένων συνδικαλιστών της περιοχής από Σωματεία διάφορων κλάδων, μετέβη στο χώρο της επιχείρησης για να διαμαρτυρηθεί για τις απολύσεις και να ζητήσει την ανάκλησή τους. Απολύσεις άλλωστε που έχουν ήδη καταδικαστεί από μια σειρά Εργατικά Σωματεία και άλλους φορείς της περιοχής. Μάλιστα, αντίστοιχη παρέμβαση έγινε ταυτόχρονα και στα κεντρικά γραφεία της «Aldemar» στην Κηφισιά, από συνδικαλιστές του κλάδου του Τουρισμού, όπου κανονίστηκε συνάντηση με τον ίδιο τον εργοδότη για την ερχόμενη εβδομάδα.

Παρ' όλα αυτά, στα ξενοδοχεία της επιχείρησης στη Ρόδο και ενώ η αντιπροσωπεία ακόμη έμπαινε στο χώρο του γραφείου του διευθυντή, αυτός εντελώς απρόκλητα άρχισε να σπρώχνει και να προπηλακίζει τον Μιχάλη Τσουρούτη, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επισιτισμού - Τουρισμού και του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, αλλά και το μέλος του ΔΣ του Σωματείου των Συνταξιούχων του ΙΚΑ, Νίκο Αλβανό.

Οι συνδικαλιστές ξεκαθάρισαν ότι τέτοιες πρακτικές στο εργατικό κίνημα δεν περνάνε! Απαίτησαν να ανακληθούν άμεσα οι απολύσεις και προειδοποίησαν ότι σε διαφορετική περίπτωση οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν.

902.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *