ροή ειδήσεων

Εβδομάδα παρεμβάσεων με στόχο την προώθηση της Πρόληψης και της Έγκαιρης παρέμβασης των εξαρτήσεων στη Ρόδο



Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανισμό Απεξάρτησης και Κοινωνικής Επανένταξης στη χώρα μας. Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στη Ρόδο, παρέχει ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση στα ίδια τα άτομα που έχουν θέματα εξάρτησης νόμιμων ή παράνομων ουσιών αλλά και στα μέλη της οικογένειάς τους. Παράλληλα με τα παραπάνω, πραγματοποιούνται σεμινάρια και δραστηριότητες προς τους μαθητές, τους φοιτητές, τους καθηγητές, τους επαγγελματίες αλλά και προς την ευρύτερη κοινότητα της Ρόδου που θα βοηθήσουν στην κατανόηση του προβλήματος της εξάρτησης.

Στο παραπάνω πλαίσιο, το Συμβουλευτικό Κέντρο Ρόδου, ο Τομέας Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ, η Μονάδα Εφήβων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και η Μονάδα Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα πραγματοποιήσουμε μια εβδομάδα παρεμβάσεωντο διάστημα από 12/03/2018 έως 16/03/2018 που στόχο θα έχει την προώθηση της πρόληψης στην τοπική κοινότητα, την ενημέρωση σε θέματα εξαρτήσεων και την παρέμβαση σε ανθρώπους που έχουν θέματα με τη χρήση νόμιμων-παράνομων ουσιών.

Συγκεκριμένα:

Ο Τομέας Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά –βιωματικά εργαστήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας και στους κοινωνικούς φορείς του νησιού.

Η Μονάδα Εφήβων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα πραγματοποιήσει ενημερώσεις σε μαθητές της περιοχής σε θέματα πρόληψης των εξαρτήσεων.

Τα μέλη και το προσωπικό της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης θα πραγματοποιήσουν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης χρηστών μέσα από την προσωπική τους εμπειρία στην πορεία τους προς την απεξάρτηση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία:

Συμβουλευτικό Κέντρο Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, τηλ. 22410 20343.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *