επικαιρότητα

Ιδιοκτήτης γραφείου ταξιδιών: Καμία εκδρομή στην Τουρκία μέχρι να επιστρέψουν τα δυο παιδιάΟ Γιώργος Κιλούδης ιδιοκτήτης του πρακτορείου Alpino Tours στην Ορεστιάδα, ακύρωσε τα προγραμματισμένα ταξίδια προς την Αδριανούπολη


Πολλαπλές προεκτάσεις λαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία. Ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών πρακτορείων ξεκινούν εμπάργκο, μέχρι οι δύο Έλληνες ένστολοι να επιστρέψουν στην πατρίδα.


Την αρχή έκανε ο Γιώργος Κιλούδης ιδιοκτήτης του πρακτορείου Alpino Tours στην Ορεστιάδα, ο οποίος ακύρωσε τα προγραμματισμένα ταξίδια προς την Αδριανούπολη.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 είπε: "Ήταν μια κίνηση την οποία αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη, για να βοηθήσω όσο μπορώ τα δύο παιδιά να επιστρέψουν στην πατρίδα και τα σπίτια τους. Δεν θα πραγματοποιηθούν εκδρομές στην Τουρκία μέχρι να λυθεί το ζήτημα με τους δύο στρατιωτικούς".

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο ένας από τους δύο είναι φίλος του γιου του, ενώ και ο ίδιος είχε υπηρετήσει σε εκείνα τα φυλάκια του Έβρου. "Ήξερα το νεαρό, είναι φίλος με το γιο μου, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην ίδια μονάδα και θα μπορούσε να είναι εκείνος στη θέση του. Κι εγώ σε εκείνα τα φυλάκια υπηρέτησα, την γνωρίζω την περιοχή" είπε ο κ. Κιλούδης.

Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι τέτοιου είδους περιστατικά είναι συνηθισμένα και πάντα τα έλυναν σε τοπικό επίπεδο οι διοικητές των στρατιωτικών μονάδων.

Αναφερόμενος στην πανελληνια ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλία του να προχωρήσει σε αυτό το οικονομικό εμπάργκο, χάνοντας και ο ίδιος χρήματα, δήλωσε ότι του τηλεφώνησαν αρκετοί συνάδελφοί του, ενώ και η ανάρτηση του στο Facebook είχε χιλιάδες like.

"Μου τηλεφώνησε συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι ούτε κι εκείνοι θα κάνουν εκδρομές προς την Τουρκία. Δέχτηκα πολλά συγχαρητήρια -ακόμα και από την Πελοπόννησο με κάλεσαν. Εμείς αποφασίσαμε ότι ούτε το Πάσχα θα γίνουν οι εκδρομές στην Τουρκία, την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και αλλού που έχουν προγραμματιστεί, αν δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με τους δύο στρατιωτικούς" είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Alpino Tours στην Ορεστιάδα, μιλώντας στην εκπομπή "Εντός ΘΕΜΑτος με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά