ροή ειδήσεων

Σε λίγο θα ζητούν και …διαβατήριο με βίζα..



Με μικρά-μικρά βηματάκια αρχίζει η…. ανεξαρτητοποίηση.
Το σχέδιο ασφάλειας των λιμενικών εγκαταστάσεων ISPS στις προβλήτες από όπου αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη επικαιροποιεί ο Ο.Λ.Π .
Πλέον επιβάτες και οχήματα που θα θελήσουν να επιβιβαστούν στα πλοία για την Κρήτη, θα υπόκεινται σε ελέγχους στις προβλήτες από την ασφάλεια του λιμανιού. Επιπλέον έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να επιτρέπουν να γίνονται οι προβλεπόμενοι έλεγχοι απρόσκοπτα. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σχέδιο ασφαλείας είναι από το 2004 και αφορά τον Επιβατηγό Λιμένα Πειραιά μετά από αξιολόγηση των λιμενικών εγκαταστάσεων. Τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια προς την Κρήτη είναι διεθνών πλόων και ανήκουν στην κατηγορία Α και στα συγκεκριμένα πλοία έχει εφαρμογή ο κώδικας ISPS, όπως πρέπει να έχει εφαρμογή και στις λιμενικές εγκαταστάσεις, δηλαδή τις προβλήτες που δέχονται αυτά τα πλοία.
Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω κώδικας εφαρμόζεται αυστηρά σε όλα τα τμήματα του εμπορικού λιμένα, αλλά και του τομέα της κρουαζιέρας, όπου είναι αδύνατη η πρόσβαση σε μη έχοντες τα κατάλληλα παραστατικά έγγραφα που προβλέπονται για την είσοδο-έξοδο από τις ελεγχόμενες ζώνες οι οποίες και εποπτεύονται από τον ΟΛΠ.

ixnos.blogspot

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/3/18 15:56

    προκαλητε τρισαθλια θεματα για διαφορετικου επιπεδου ενεργειες.Εννοειτε και θα ελεγχετε ξενο σκαφος που προσεγγιζει ελληνικο λιμανι.Και στην Ροδο δηλαδη τι νομιζετε οτι γινετε?Ολα ελεγχονται και πολυ καλα κανουν.Τι θελετε να γινουμε δηλαδη ξεφραγο αμπελι??Αυτο γινετε σε ολες τις χωρες με διεθνη λιμανια.Ξερεις εσυ ρε αρθρογραφε που μου βαζεις και φωτο με σημαια αποσχισης ε ντελως ασχετη με το θεμα,τι μπορει να γινει εν πλω???Τα παντα.οποτε σβηστε το τελειως αυτο το αρθρο γιατι υποτιματε και την νοημοσυνη μας.Δεν ζητησε κανενας κρητικος βιαβατηρια και αποσχιση.Αυτα εσεις τα προκαλητε για αναγνωσημοτητα.Ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *