επικαιρότητα

Μαρινάκης – Αλαφούζος τινάζουν στον αέρα το Πρωτάθλημα – Δεν υπέγραψαν τις προτάσεις ΒασιλειάδηΗ ΠΑΕ Ολυμπιακός όχι μόνο δεν υπέγραψε το κείμενο των τεσσάρων δεσμεύσεων συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα αλλά με επιστολή που έστειλε στην Σούπερ Λίγκα, κάνει σφοδρή επίθεση τόσο στον πρόεδρο της Γ. Στράτο όσο και στο διευθύνοντα σύμβουλο του συνεταιρισμού, Βασίλη Γκαγκάτση, χαρακτηρίζοντας τον μεν πρώτο «διακοσμητικό», τον δε πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, ότι ασκεί παρανόμως τα καθήκοντά του στη Λίγκα.

Στην επιστολή του ο Ολυμπιακός δηλώνει έτοιμος να συζητήσει με όλες τις ΠΑΕ και τους αρμόδιους φορείς για να θεσπιστούν κανόνες που θα εξαλείψουν τη βία, αλλά ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να υπογράψει το κείμενο δεσμεύσεων του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, υπό μορφή τελεσιγράφου…

Εκτός από τον Ολυμπιακό, μέχρι στιγμής, ΑΕΛ και Ξάνθη επίσης έχουν αρνηθεί να υπογράψουν τις προτάσεις Βασιλειάδη, ενώ αρνητικά απάντησε με επιστολή του και ο Παναθηναϊκός.

Η «πράσινη» ΠΑΕ αρνήθηκε να υπογράψει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά επί της ουσίας δεν είναι αρνητική στις προτάσεις του Βασιλειάδη και δηλώνει έτοιμη να καθίσει στο ίδιο τραπέζι για διάλογο με τις υπόλοιπες ομάδες. Παράλληλα, στην επιστολή το «τριφύλλι» αναφέρει πως νόμοι και ποινές υπάρχουν αλλά επιβάλλονται επιλεκτικά με συγκεκριμένους ωφεληθέντες.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (με παρατηρήσεις) συμφωνούν με τις θέσεις που έχει αναπτύξει σε όλες τις ΠΑΕ ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως περιμένει τη συναίνεση όλων των μελών του συνεταιρισμού προκειμένου να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Πηγή: documentonews.gr, gazzetta.gr

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης