ροή ειδήσεων

Ξανά στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι για τις μετοχές φούσκες -Για τρίτη φορά



Για μία ακόμη φορά, τρίτη κατά σειρά, οι κατηγορούμενοι για τις μετοχές φούσκες της περιόδου του 1999 θα καθίσουν στο εδώλιο για να λογοδοτήσουν για τις πράξεις που τούς αποδίδονται, στην εκπνοή του χρόνου, αφού τα αδικήματα που τούς βαρύνουν παραγράφονται το 2019.

Η υπόθεση δικάστηκε την πρώτη φορά από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με το δικαστήριο να κρίνει ομόφωνα αθώους τους κατηγορουμένους. Ακολούθησε η άσκηση αναίρεσης από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με μία άλλη σύνθεση προ ημερών, να απαλλάσσει τους 36 εμπλεκομένους, με πλειοψηφία 2-1.


Αντίθετη άποψη είχε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία στην πρότασή της είχε ζητήσει την ενοχή των κατηγορουμένων για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος κατά περίπτωση.

Η ίδια εισαγγελέας άσκησε έφεση σε βάρος της απόφασης, με αποτέλεσμα η υπόθεση να δικαστεί εκ νέου... Η υπόθεση με τις μετοχές φούσκες έχει πάρει πια διαστάσεις δικαστικού θρίλερ, με τους ίδιους τους δικαστές να διαφωνούν για την ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων.


 iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *