ροή ειδήσεων

Γκάφα ολκής: Ο Νεϊμάρ παρομοίασε τον τραυματισμό του με την τετραπληγία του Σ.Χόκινγκ!



Το «αντίο» του Νεϊμάρ στον λαμπρό επιστήμονα Στίβεν Χόκινγκ, που έφυγε εχθές από τη ζωή στα 76 του χρόνια, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν την ανάρτηση του Βραζιλιάνου άσσου «τελείως άκυρη» και «κακόγουστη».

Σε μια μάλλον αποτυχημένη προσπάθεια να αποχαιρετίσει τον κορυφαίο κοσμολόγο, ο Νεϊμαρ πόσταρε μια φωτογραφία που έδειχνε τον ίδιο να κάθεται μόνο με το σορτσάκι σε αναπηρικό καροτσάκι (αφού αυτήν την περίοδο είναι τραυματισμένος με κάταγμα στο μετατάρσιο) και να χαμογελά.







Η εικόνα αυτή του ξέγνοιαστου Νεϊμάρ συνοδευόταν με τη φράση του Χόκινγκ: «Πρέπει να έχουμε θετική συμπεριφορά και να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

Πολλοί χρήστες στα social media σχολίασαν ότι είναι αρκετά θρασύ εκ μέρους του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή του κόσμου να συγκρίνει τον τραυματισμό του με την άκρως σοβαρή νόσο του κινητικού νευρώνα, από τη οποία έπασχε ο διακεκριμένος αστροφυσικός και χάρη στην οποία πέρασε πάνω από 5 δεκαετίες της ζωής του σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Η επιτομή του εγωκεντρισμού: Να δημιουργείς αναλογίες ανάμεσα στον θάνατο του τετραπληγικού Χόκινγκ με τον δικό σου προσωρινό τραυματισμό», έγραψε ένας χρήστης, με κάποιον άλλο να χαρακτηρίζει αστεία και προσβλητική τη σύγκριση, δεδομένου ότι ο 22χρονος θα μείνει ελάχιστο χρόνο καθηλωμένος στο καροτσάκι, ενώ ο Χόκινγκ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε αυτό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *