ροή ειδήσεων

Κλειστό Γυμναστήριο Κρεμαστής: Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;



Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Εδώ και τρία, περίπου, χρόνια "περιμένουν" για εκταμίευση χρήματα για την αποκατάσταση ζημιών και ατελειών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κρεμαστής, κι όμως αυτά συνεχίζουν να βρίσκονται στο "ταμείο"! Και ξέρετε γιατί; Γιατί... «απλούστατα», όπως έγινε γνωστό, έχει «ατέλειες» ο φάκελος με τη σχετική μελέτη, που ετοίμασε ο Δήμος!

Απίστευτα, δηλαδή, πράγματα! Και είναι φυσικό, τα παράπονα που διατυπώνονται από γονείς και αθλητές, να είναι πολλά και απολύτως δικαιολογημένα!

Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις, τι να υποθέσει κανείς;

Εν πάση περιπτώσει, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από το 2015, η Περιφέρεια έχει διαθέσιμα 200 χιλιάδες ευρώ, με σκοπό να διατεθούν για την αποκατάσταση ζημιών και συντήρησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Κρεμαστής.



Αλλά, από τότε δεν έχει γίνει το παραμικρό! Φαίνεται ότι η υπόθεση «ξεχάστηκε», ή παρατηρείται μια σχετική αδιαφορία, μ΄ αποτέλεσμα να ζητηθεί παρέμβαση της Περιφέρειας η οποία δεν είχε αντίρρηση να ικανοποιήσει το σχετικό αίτημα. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η Περιφέρεια διαπίστωσε πως η μελέτη δεν είναι «ολοκληρωμένη». Υπάρχουν, δηλαδή, κάποιες «ατέλειες».


Μάλιστα, σχετική ενημέρωση πρόκειται να κάνει ο Εντεταλμένος σε Αθλητικά θέματα κ. Νίκος Νικολής, ούτως ώστε να μπορέσει το Τοπικό Συμβούλιο Κρεμαστής να ενημερώσει τον Δήμο και να ολοκληρωθεί ο φάκελος για να ξεκινήσουν τα έργα!


Κι ενώ, λοιπόν, συμβαίνουν όλα αυτά, ένας γονιός παιδιού που αθλείται, επισημαίνει ανάμεσα στ΄ άλλα, ότι, "η έλλειψη μόνωσης στο Κλειστό Γυμναστήριο Κρεμαστής βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Σε 3-4 σημεία έχει διαρροές η οροφή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν νερά σε σημεία του αγωνιστικού χώρου αλλά και λιμνάζοντα νερά στις κερκίδες.

Αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία αλλά και τη σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων, (κυρίως παιδιών), των προπονητών και των θεατών. Είναι κρίμα για δουλειά μισής μέρας και δύο κουβάδων μονωτικού να μη γίνεται τίποτα εδώ και καιρό. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία».



Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι η Περιφέρεια θα κάνει ακόμη λίγο υπομονή, και θα κρατήσει τα χρήματα! Δηλαδή, να μην τα διαθέσει για κάποιο άλλο έργο! Και βέβαια, καλό θα είναι και ο Δήμος να δει ποιες είναι οι ελλείψεις στη μελέτη, και να σπεύσει να τις «καλύψει»!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *