ροή ειδήσεων

Ρώσοι σε Κρήτη και Ρόδο ψήφισαν για τον νέο Πρόεδρο της Ρωσίας



Το Επίτιμο Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με επικεφαλής τον κύριο Νίκο Δασκαλαντωνάκη, συμμετείχε στη διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου της Ρωσίας.


Μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, οι πολίτες της Ρωσίας που διαμένουν μόνιμα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις προεδρικές εκλογές της χώρας τους, που διεξήχθησαν στη Ρωσία στις 18 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα οι πρόωρες προεδρικές εκλογές διεξήχθησαν:
  • στη Ρόδο στις 4 Μαρτίου στο χώρο του Δημαρχείου όπου ψήφισαν 109 άτομα
  • στο Ρέθυμνο στις 10 Μαρτίου στο χώρο του Δημαρχείου όπου ψήφισαν 145 άτομα
  • στο Ηράκλειο Κρήτης στις 11 Μαρτίου στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης όπου ψήφισαν 185 άτομα.

Σημειώνεται ότι για την ψηφοφορία απαραίτητη ήταν η επίδειξη του διαβατηρίου, ενώ τη νομιμότητα της διαδικασίας επόπτευσε Αντιπροσωπεία της Ρωσικής Πρεσβείας στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ. Nebogatov Alexei, Προϊστάμενος του Προξενικού Τμήματος, Σύμβουλος Πρεσβείας, Panasiuk Vladimir, Γραμματέας Πρεσβείας Α’, Katsnelson Alexei, Γραμματέας Πρεσβείας Β' και Birk Ivan, Γραμματέας.

Στο περιθώριο της ψηφοφορίας δόθηκε η δυνατότητα στους πολίτες της Ρωσίας να διευθετήσουν διαδικαστικά θέματα προξενικής φύσεως.

Η Αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Ρωσίας ευχαρίστησε θερμά για όλη την ουσιαστική του υποστήριξη τον Επίτιμο Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, κύριο Νίκο Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος επισκέφτηκε προσωπικά το εκλογικό κέντρο στο Ρέθυμνο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *