ροή ειδήσεων

Εφιαλτική πρόβλεψη Λαφαζάνη: «Αν οι Τούρκοι καταλάβουν το Αφρίν μας περιμένουν σκοτεινοί χρόνοι πολέμων, βαρβαρότητας και καταστροφής»



Για βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Αφρίν της Συρίας, έκανε λόγο ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και κάλεσε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια.

«Ο ηρωικός αγώνας των μαχητών υπεράσπισης της Αφρίν από τη βάρβαρη τουρκική εισβολή βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο και οριακό σημείο και χρειάζεται όσο ποτέ την αλληλεγγύη όλου του ελληνικού λαού, των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος πρόσθεσε: «Αν το αντιδημοκρατικό καθεστώς της Τουρκίας καταλάβει την Αφρίν και βάλει πόδι στη Συρία, τότε αναμένουν πολύ σκοτεινοί χρόνοι πολέμων, βαρβαρότητας και καταστροφής όλη την περιοχή μας.

Ιδιαίτερα η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν και ένα ειδικό εθνικό συμφέρον για να επιδείξουν ακόμα πιο μαχητική και πλατιά αλληλεγγύη στους Κούρδους και τους άλλους δημοκράτες μαχητές της Αφρίν και είναι ντροπή ότι ακόμα και σήμερα η παραδομένη ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εκδώσει ούτε καν ανακοίνωση αποδοκιμασίας της τουρκικής εισβολής στην Συρία».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *