ροή ειδήσεων

ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ FINAL 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΛΕΪ



Στο τουρνουά θα συμμετάσχουνς ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ηρακλής και Παναθηναϊκός με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 20 και 21 Απριλίου

Τη διεξαγωγή του Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ στη Ρόδο αποφάσισε οριστικά η ΕΟΠΕ.

Σημειώνεται πως το τουρνουά θα λάβει χώρα στο στο ανακαινισμένο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, το οποίο είναι χωρητικότητας 1.242 θεατών και ο στόχος των ιθυνόντων της Ομοσπονδίας έχει να κάνει με την αποτροπή κάθε πιθανότητας έντασης μεταξύ των οπαδών των τεσσάρων ομάδων, που συμμετέχουν (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ηρακλής), εξ ου και η επιλογή του σμαραγδένιου νησιού ως έδρας διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, το Final 4 θα διεξαχθεί Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Απριλίου με την επιλογή αυτή, αντί για σαββατοκύριακο, να γίνεται από την ΕΡΤ, η οποία θα αποφασίσει και τη σειρά των ημιτελικών αγώνων, όπως και τις ώρες διεξαγωγής τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:


«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την διεξαγωγή του final-4 του Κυπέλλου Ανδρών στη Ρόδο. Η διοργάνωση θα γίνει το διήμερο 20-21 Απριλίου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015 και του Παναθηναϊκού. Η σειρά και οι ώρες των ημιτελικών θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ.


Τα ζευγάρια:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *