H Frankfurter Rundschau, με αφορμή την εν εξελίξει Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου δημοσιεύει δηλώσεις εκπροσώπων τουριστικών ομίλων και συνδέσμων, που προβλέπουν άλλο ένα «εκρηκτικό τουριστικό» καλοκαίρι, ειδικά για την Ελλάδα, αλλά και την Ισπανία.
Σύμφωνα με τον Γερμανικό Τουριστικό Σύνδεσμο DRV μάλιστα, στην παρούσα φάση τα ελληνικά νησιά είναι ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός των Γερμανών, με τις κρατήσεις να ξεπερνούν ακόμη και εκείνες για τις ισπανικές Βαλεαρίδες Νήσους (Μαγιόρκα, Ίμπιζα κα.).
«Για τους Γερμανούς τουρίστες η Ισπανία και η Ελλάδα είναι οι απολύτως top προορισμοί. Και οι δύο χώρες αναμένουν μια εξαιρετική τουριστική σεζόν. Και η Τουρκία όμως ανακάμπτει σύμφωνα με την Frankfurter Rundschau. «Δεν αποκλείεται αυτή τη χρονιά να επισκεφτούν την Τουρκία και πάλι περισσότεροι τουρίστες, καθώς οι πολιτικές εντάσεις εχουν μειωθεί», γράφει η γερμανική εφημερίδα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.